Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с фотоапарат Canon A3200 IS

Featured Replies

Здравейте на всички.Моля някой за помощ,проблема ми е следен.Фотоапарата не иска по-никакъв начин да се включи.Купих нова батерия с мисълта че проблема е там.но уви.Зарядното за батерията работи -проверих го,в батерията има ток,но апаратчето не иска да включи.Нито е изпускан,нито с вода е имал контакт.Моля ви за помощ.

Нов съм и не знам дали тук е мястото на темата.

Здравейте на всички.Моля някой за помощ,проблема ми е следен.Фотоапарата не иска по-никакъв начин да се включи.Купих нова батерия с мисълта че проблема е там.но уви.Зарядното за батерията работи -проверих го,в батерията има ток,но апаратчето не иска да включи.Нито е изпускан,нито с вода е имал контакт.Моля ви за помощ.

Нов съм и не знам дали тук е мястото на темата.

А колко време не е ползван? Опитахте ли да го включите с play бутона?

• Автор

А колко време не е ползван? Опитахте ли да го включите с play бутона?

последно е ползван на 3 май,опитахме се на 24 юли да го включим и тогава разбрахме ще не иска да се включи.

А къде се намира този play бутон.Наистина не съм в час с тази техника.

последно е ползван на 3 май,опитахме се на 24 юли да го включим и тогава разбрахме ще не иска да се включи.

А къде се намира този play бутон.Наистина не съм в час с тази техника.

Синия бутон със стрелката. Задържате го и вижте дали ще се включи. И проверете за всеки случай дали поставяте правилно батериите

• Автор

Синия бутон със стрелката. Задържате го и вижте дали ще се включи. И проверете за всеки случай дали поставяте правилно батериите

ок ще го пробвам и това ,а за батерията тя е литево-йонна мисля че няма как да я объркам.

ок ще го пробвам и това ,а за батерията тя е литево-йонна мисля че няма как да я объркам.

Хм, в такъв случай имате ли спомени колко пъти (приблизително) сте я зареждал батерията? Защото нормално броя цикли е между 400 и 1000

• Автор

не иска да включи и с play бутона.Лошото е че тук нямаме сервиз поне да ми кажат какво му е за да знам дали да го поправям или да си купувам нов.

Хм, в такъв случай имате ли спомени колко пъти (приблизително) сте я зареждал батерията? Защото нормално броя цикли е между 400 и 1000

аз онзи ден купих нова ходих да я замерят и техника ми каза че в новата батерия ток има,а дори и старата имаше ток,провери ми зарядното и то си е наред и така се лутам.Дано не ви натоварвам с моите постове,но съм в безисходица.

не иска да включи и с play бутона.Лошото е че тук нямаме сервиз поне да ми кажат какво му е за да знам дали да го поправям или да си купувам нов.

аз онзи ден купих нова ходих да я замерят и техника ми каза че в новата батерия ток има,а дори и старата имаше ток,провери ми зарядното и то си е наред и така се лутам.Дано не ви натоварвам с моите постове,но съм в безисходица.

Погледнете с фенерче дали контактите вътре в камерата са чисти, да няма някакъв нагар на тях. За друго просто не се сещам в момента

• Автор

Погледнете с фенерче дали контактите вътре в камерата са чисти, да няма някакъв нагар на тях. За друго просто не се сещам в момента

Благодаря ви,много а случайно някой сервиз в София,мой колега ще е там от 18 и каза че няма проблем да го вземе,но не знае за читав сервиз.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.