Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с win7 C се пълни само

Featured Replies

Здравейте.Преди няколко дена си инстарлирах win7 ultimate.Останаха ми 4-5гб място в C,където е и windows-а.Сега гледам са останали само 1gb.Не съм инстарлирал там програми,всичко си инсталирам в другия дял.Общо паметта на program files е няма и 2гб,а в C има 45гб някъде,windowsa не е 40гб доколкото знам?Защо от 4гб свободни сега има 1?С какво се пълни?

Имаш някаква програма която пълни с кеш, какви програми имаш инсталирани? Дай ни скрийншот с инсталираните програми

Здравейте.Преди няколко дена си инстарлирах win7 ultimate.Останаха ми 4-5гб място в C,където е и windows-а.Сега гледам са останали само 1gb.Не съм инстарлирал там програми,всичко си инсталирам в другия дял.Общо паметта на program files е няма и 2гб,а в C има 45гб някъде,windowsa не е 40гб доколкото знам?Защо от 4гб свободни сега има 1?С какво се пълни?

С точки за възстановяване (обикновено при инсталиране на критични ъпдейти)

https://www.kaldata.com/forums/topic/239114-c-%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B8/?p=3073462

https://www.kaldata.com/forums/topic/239114-c-%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B8/?p=3073925

https://www.kaldata.com/forums/topic/239114-c-%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B8/?p=3073936

Увеличете размера на системния дял и инсталирайте програмите на него!

Редактирано от chochomen (преглед на промените)

• Автор

Ето снимка на програмите и на C.

Максимално съм дала на систем рестора да съхранява 320мб,а мен ми изчезнаха 3гб.

post-360872-0-68556600-1439461538_thumb.

post-360872-0-60241500-1439461544_thumb.

post-360872-0-33215100-1439461547_thumb.

• Автор

Изтрих го,но си остава толкова свободното място.Имам 20гб от диска,които не са разпределени никъде как да ги добавя към C?В create and format disc partitions като отида и дам на C само едно schrink Има,но то май е да махна от дяла,а не да добавя?

Изтрих го,но си остава толкова свободното място.Имам 20гб от диска,които не са разпределени никъде как да ги добавя към C?В create and format disc partitions като отида и дам на C само едно schrink Има,но то май е да махна от дяла,а не да добавя?

Изпълнихте ли това, което е на горните 3 връзки?

https://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1558

• Автор

Ами сега чисти 1.7гб,а уш е с лимит 310мб на това recovery или както там се казва,но C вече е на 400мб свободни за 15 минути...

Принципно Windows7 се разполага на около 60 Гб. Независимо какво инсталираш. Има pagefile, който пълни много, без да го забелязваш. Аз моя съм го преместил на друг дял, но ползвам за основен SSD. Ако се направи същото при ползване само на твърд диск, то се получава известно забавяне в системата.

• Автор

Така вече няма място в C.Има 2-3мб.С горната програма не ми дава да си разширя C-то,а само другия дял.Като дам na resize въобще не ми дава да добавям.

• Автор

Той windowsa е инсталиран преди 2 дена,на другия лаптоп е с него от 1 година и няма проблеми на този незнам какво става....едва ли ще е от вирус

Хохо и на 10 минути да ти е уиндоуса незнаеш от къде може да се залепи някой вирус

• Автор

Антивирусната има и опция "clean up" изчисти "junk files" 1.37gb ot C от какво може да са?

Така вече няма място в C.Има 2-3мб.С горната програма не ми дава да си разширя C-то,а само другия дял.Като дам na resize въобще не ми дава да добавям.

За да разшириш С, първо трябва да си "отрязал" от Д като свободното пространство да е от страната на С. Това понякога е доста продължителен процес, защото системата трябва да премести записаните файлове преди да отреже. Едва тогава може да задаваш на С да се уголемява.

В краен случай влез в C:\ и дай папка по папка Properties, като видиш коя папка ти е пълна. После по нея в друга и така докато стигнеш до главната папка. И ако не е някаква "носеща" е възможно триенето ѝ.

Той windowsa е инсталиран преди 2 дена,на другия лаптоп е с него от 1 година и няма проблеми на този незнам какво става....едва ли ще е от вирус

На този ли си сложил виртуалбокаса?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.