Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Продължителни болки в гърлото....

Featured Replies

Здравейте,

Преди месес получих силни болки в гърлото + температура и болки в ухото.Ходих при личния лекар, който ми изписа антибиотик - зинат , от който болките в ухото не минаха и ме прати на УНГ.Той ми постави диагноза серозен отит и, че някаква гной течала от синусите ми.Той ми каза, че няма смисъл да пия пак антибиотик затова ме прие в болниса, и за три дни ме лекува венозно с антибиотик, който ме излекува и се почувствах много добре.След седмиса обаче болките в гърлото се върнаха, макар слаби в началото.След време болките постепенно се увеличаваха и така до днес.Вчера ходих при личния лекар пак и той ми каза, че скоро съм бил АБ и, че няма смисъл да пия не било толкова сериозно и ми каза, че ако имам проблем да се обърна пак към УНГ...Страх ме е направо да преглъщам, едвам ям, а пък личния ми каза, че не било сериозно нямало проблем...Какво да правя? Никога досега не съм боледувал така... Вярно, като малък често правех ангини, но досега такава адска болка в гърлото не съм изпитвал...Когато дори не преглъщам и ме боли...Какво да правя да отида ли пак на УНГ? Направо ме е страх, че няма да мога да ям, както трябва от тези силни болки в гърлото... И да добавя, че от два дни имам подутина горе на твърдото небце.Не съм пушач, а пък и не съм кусвал газирано заради тези проблеми с гърлото... Трябва ли да посетя УНГ отново? Какво да правя посъветвайте ме... Направо тези болки в гърлото са ужасно едвам преглъщам :shock11:

На 16 години съм

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Отиваш пак на лекар УНГ. Лекарите не случайно са учили 10 години медицина. По формите според мен никой не може да ти помогне. Всеки случай е индивидуален. Има всевъзможни лечения, както и с медикаменти, така и с алтернативни методи, но без лекар си за никъде... 

• Автор

Ходих днес пак на УНГ, който ми каза, че сливисите са направо за вадене...Изписа ми бисептол за десет дни на ден по две и някакви таблетки за смукане... Не искам да си махам сливисите :( Вадена ми е трета, като малък, а сега и другите да извадят :no-no: Някакви алтернативни методи може ли да ми предложите? Вече незнам, какво да правя чудя се дали да не се обърна към хомеопатията...

Прегледай се и при друг специалист. Не бих имал доверие само на един, различни специалисти - различни мнения...

Ходих днес пак на УНГ, който ми каза, че сливисите са направо за вадене...Изписа ми бисептол за десет дни на ден по две и някакви таблетки за смукане... Не искам да си махам сливисите :( Вадена ми е трета, като малък, а сега и другите да извадят :no-no: Някакви алтернативни методи може ли да ми предложите? Вече незнам, какво да правя чудя се дали да не се обърна към хомеопатията...

techmaniac ти даде добър съвет -  посети и други лекари УНГ.

Ако и те ти препоръчат сливиците да бъдат извадени, послушай ги.

Народната медицина не е всесилна, а хомеопатия въобще не ти препоръчвам.

• Автор

Хапчетата Бисептол, които ми изписа УНГ-то Ми помагат обаче, като чета какви странични реаксии и ефекти има така се наплаших... Бисептол са тези хапчета, които ми помагат, а силните антибиотиси въобще не ми помагат... Някой пил ли е Бисептол и получавал ли е алергична реаксия, защото като чета в интернет и от приятели от него може да пострадаш доста и се чудя дали да не ги спра... Вие пили ли сте бисептол и какви са ви мненията за него... Той ми помага, но много ме е страх за тези алергични реаксии :no-no:

Пия ги само от снощи, и се усеща голяма разлика... Но всички казват, че много можеш да си изпатиш от него и да получиш обрив или нещо такова... Вие пили ли сте бисептол? как ви понася?

Редактирано от Deco^^ (преглед на промените)

Хапчетата Бисептол, които ми изписа УНГ-то Ми помагат обаче, като чета какви странични реаксии и ефекти има така се наплаших... Бисептол са тези хапчета, които ми помагат, а силните антибиотиси въобще не ми помагат... Някой пил ли е Бисептол и получавал ли е алергична реаксия, защото като чета в интернет и от приятели от него може да пострадаш доста и се чудя дали да не ги спра... Вие пили ли сте бисептол и какви са ви мненията за него... Той ми помага, но много ме е страх за тези алергични реаксии :no-no:

Пия ги само от снощи, и се усеща голяма разлика... Но всички казват, че много можеш да си изпатиш от него и да получиш обрив или нещо такова... Вие пили ли сте бисептол? как ви понася?

Преди години при ангина изписваха първо Бисептол.

Пила съм го, помагал ми е, понасях го добре, но това не означава, че при всички е така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.