Премини към съдържанието
Георгиев Стоян

Асрок 970 р2.0 Екстрим3 Недава сигнал към монитора

Препоръчан отговор


След като си смених дъното с асрок 970 р.20 екстрим3 се видях в чудо , след като си свържа всичко и компютъра се стартира  изписва че няма сигнал , сменях видеокарта ,отново нямаше резултат , рам памет , захранване всичко смених , дори вчера си закупих нов монитора с дви и хдми , отново няма сигнал , изпратих си дъното на сервиз , върнаха ми го и казаха че не установили такъв проблем.

 
Аз съм с АМД фх8320 процесор,рам 2х4гб "гейл" 1866мхз , видеокарта амд радеон р9 270, захранване евга 430вата.



Дъното е тествано с Амд фх 6350 и рам А-Дата 4гб 1600мхз

 

Редактирано от Георгиев Стоян (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Завъртат ли се охладителите, спикърчето издава ли някакви звуци ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Завъртат ли се охладителите, спикърчето издава ли някакви звуци ?

Завъртят се , от 2 часа г/д вече съм го оставил пуснат и си върви все още , не никакъв звук не издава .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всичко свързано ли е както трябва към дъното ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дънната платка няма вградена графика та няма как да ти изкара сигнал. 

Сигнал изкарва видеокартата та търси проблема в нея.

 

пс. Ако смяташ че видеото е наред обнови биоса с последния - http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Extreme3%20R2.0/?cat=Download&os=BIOS

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Дънната платка няма вградена графика та няма как да ти изкара сигнал. 

Сигнал изкарва видеокартата та търси проблема в нея.

 

пс. Ако смяташ че видеото е наред обнови биоса с последния - http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Extreme3%20R2.0/?cat=Download&os=BIOS

Видеото съм го тествал на друг и работи , дори в момента е с друга видеокарта и пак няма сигнал.

Как да му обновя биоса като не виждам нищо ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Видеото съм го тествал на друг и работи , дори в момента е с друга видеокарта и пак няма сигнал.

Как да му обновя биоса като не виждам нищо ?

Извинявай за тъпия въпрос, но тъй като поне аз не си изясних къде си вкарал кабела от монитора, а не съм наясно с твоята компетентност по въпроса, би ли качил една снимка полазваща задния панел на компютъра и по точно къде влиза кабела от монитора :)

 

Поздрави!

 

PS: Чак сега проверих дъното и виждам че няма изходи за APU, като четох коментара на Наруто реших че той говори за вградена графика... Моля коментара ми да бъде игнориран...

Редактирано от Дриско Бийтъ (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направил си голям оборот, колега. Явно проблема е в ЗКУ.  На видеокартата включено ли е допълнителното захранване през 6 пиновия молекс?

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направил си голям оборот, колега. Явно проблема е в ЗКУ.  На видеокартата включено ли е допълнителното захранване през 6 пиновия молекс?

Да ,всичко ми е вързано както трябва ,дъното съм го замерил където трябва и колкото трябва си подава ....

Редактирано от Георгиев Стоян (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.