Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нулиране на настройките на биоса

Featured Replies

Взех си нов комп,като го пуснах ми пишеше там за виндовс старт норм или нещо там рекомендет тей де бутнах в настройките само за видео а преди това търсих начин да се пусне вин понеже на вин картинката се изключваше и викам да не е от картата та преместих видеото от процесора да видя ко ше се измени. Пускам компа и не ми излиза нш викам си значи не е от тва да върна видеото на мястото му. Тей де ама кат кликна бутона за ресет не ми излиза биос сетингс и направо понякога не дава картина. Та си викам знам че има способи за ресет на биос с батерийката ама ако може да се оправи това или не знам вие как мислите. Дъното е giga h81m-d3h 1.0 rev i intel i5 4460.Мерси много :)

• Автор

Ще ми обясните ли как да ги върна настройките? Знам че може с батерията ама не разбрах къв ток трябва да се спре и колко трябва да го чакам и да сложа обратно батерията

• Автор

Връщането може да стане и от самия БИОС, но ако не стигаш до там, просто вадиш батерията, пиеш едно кафе и си готов...

Ами онея токове там и отрязване на полюсите или нещо такова трябва ли да се прави. И да аз не стигам до биос изобщо не ми излиза и вин не се пуска…

Ще ми обясните ли как да ги върна настройките? Знам че може с батерията ама не разбрах къв ток трябва да се спре и колко трябва да го чакам и да сложа обратно батерията

Щом не стигаш до БИОС, вадиш батерията, чакаш малко, междувременно откачаш всички дискове, флопита и т.н. Ако имаш вътрешна и външна видео карта, извади външната и стартирай... Не е зле да си намериш Speacker, за да разбереш дали нещо пищи. Ако пък имаш и пищи, то гледаш паметта. Ако е повече от една, вадиш и оставяш една и пак пробваш... Иначе чистиш слотовете и пак поставяш и пак пробваш... 

• Автор

Щом не стигаш до БИОС, вадиш батерията, чакаш малко, междувременно откачаш всички дискове, флопита и т.н. Ако имаш вътрешна и външна видео карта, извади външната и стартирай... Не е зле да си намериш Speacker, за да разбереш дали нещо пищи. Ако пък имаш и пищи, то гледаш паметта. Ако е повече от една, вадиш и оставяш една и пак пробваш... Иначе чистиш слотовете и пак поставяш и пак пробваш...

Ееее стана :D само че нищо не вадих само батерията и кабела за захранването. Мерси :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.