Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на външен твърд диск за лаптоп

Featured Replies

Привет колеги ! Може ли да ми препоръчате външен твърд диск, който ще се използва предимно за филми,музика и снимки, пътувам всяка седмица и ще го  разнасям 

За момента спрях на този - http://www.emag.bg/v-nshen-hard-disk-verbatim-store-go-2-5-1-75tb-usb-3-black-53191/pd/DV425MBBM/при положение е 1.75 гб и 140 лв напълно ме устройва 
Освен към лаптоп, ще се връзва и към телевизор. Нужен ми е надежден носител с капацитет от минимум 1ТБ, като по-големия капацитет е с предимство. Качеството и надеждността са на първо място. бюджетът е до 150 лв.Знам за тези пари нещо качествено едва ще намеря ,но все пак искам вашите коментари  по въпроса . 

Ако има значение лаптопа е Леново с100 мини - 320 HDD няма usb 3.0 портове 

Редактирано от Muhammed Gursel (преглед на промените)

Здравей,

Първо намали този шрифт, че ще развалиш зрението на някой като мен...

Голяма забележка мога да отправя към това "Знам, че за тези пари нещо качествено едва ще намеря" до 150 лева 1TB или повече са си изцяло качествени. Аз бих те насочил към Seagate до сега винаги съм ги използвал и нямам никакви проблеми имам и два външни на марката и 5 вътрешни, от които 1 е HHD и останалите HDD. Най-стария ми на над 3 години след доста работа все още няма нито един лош сектор или намалява производителност/здраве. Не, че и другите марки са лоши, но от тази съм много доволен. Зависи и изцяло как се експлоатират... 

Аз бих те насочил към този или друг до същата цена.

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

• Автор

първо извинявам се за шрифта ,бих приел и други мнения все пак благодаря ти за мнението .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.