Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забиване на лаптопа.

Featured Replies

Здравейте!

Последните седмици става нещо много странно на лаптопа ми. Бях си закупил устройство за хващане на интернет, тъй като това в лаптопа от микровълновите вълни на микровълновата в кухнята, където най-често седя се развали. Обаче устройството издържа 2-ри месец и почна да показва сини екрани, когато се опитвам да свалям или просто докато си работя с дадена програма. След като го махнах, вече не съм го слагал няколко дена от този и ден и час. Въпросът е там, че като го махнах и започна да ми забива компютъра. И то без никакъв звук. Картината свети, няма звук, както е при обичайното забиване, не ми светеше лазера на мишката, не действаше нито една клавишна комбинация от клавиатурата, например за показване на Диспечера на задачите. Пуснах да се сканира за вируси с WIndows Defender. Иначе съм с лицензирана версия на WIndows 10 Pro. Доволен съм от него, ако нямах такива проблеми. Предполагам е нещо хардуерно, но проблема е там, че не са сини екрани тези забивания. Свети ми екрана и за да изляза от това състояние на лаптопа, просто го изключвам аварийно от копчето за включване. 

Също така искам да знам на Леново G510 има ли клавишна комбинация за рестартиране, защото с това аварийно спиране ще си прецакам здраво лаптопа. 

Та, така, кажете някакви тестове, които да проверят от какво може да става така или, ако знаете споделете, защото скоро ще го давам на техник, обаче може да забравя да му кажа за това, защото имам други проблеми с външната видео карта и с wifi-то и с изгоряла тонколонка. Ако може някой да ми каже дали може да се отстраня това забиване го моля да каже. 

• Автор

На първо четене, може да пробваш с някоя "жива" ОС и да видиш дали се държи по същия начин...

Проблема е, че аз съм с "жива" ОС. Windows 10 ми е инсталиран на компа, а не на виртуална машина. А пък, ако ми казваш да мина на 7-цата - няма да стане!

Не, не ти казва това.

А да опиташ дали ще работи с някой Linux например, който не се инсталира, а се ползва от диска/флашката.

Не, не ти казва това.

А да опиташ дали ще работи с някой Linux например, който не се инсталира, а се ползва от диска/флашката.

Само да допълня, че има и мини ХР, ако го е страх от Линукса...

Микровълновите какво? Щото микровълните, обикновено си "седят" вътре в печката, има съответната защита, иначе авторе ти щеше да си се опекъл и да не можеш да напишеш тази тема.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.