Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

zte blade III черен екран

Featured Replies

Добър вечер ,  купиха телефона на сестра ми но стария телефон беше samsung trend lite нещо такова беше . Той изискваше картата да бъде изрязана и тя не се е съобразила  с това и е пъхнала картата в телефона и тя заседна вътре ,  първото което ми хрумна е да го разглобя и така да я махна но естествено не стана , в смисъл то щеше да стане но не исках да го прецакам като го насилвам да се отвори и затова реших да извадя картата с пинсета(може би  това бе грешката ми  ) , картата я извадих но телефона не показва картина  какво съм бутнал не мога да си обясня но и не съм достатъчно компетентен, че да мога затова се надявам на помощ от вас. Горе лампичката светва понякога червено, понякога зелено долу бутоните светват , но картина няма никаква . Благодаря на отзовалите се , ако не сте разбрали ще гледам да отговоря на въпросите ви . Надявам се да не съм допуснал някоя грешка за която да си патя от модераторите. 

Последно телефона Блейд 3 е или Тренд Лайт?

Аз май го разбрах. (до колкото можах)

Старият телефон е бил trend lite, а новият blade 3. Така, в стария сим картата е трябвало да бъде micro sim, но тя е била обикновенна и сестра му я е наблъскала. Той я е извадил с много мъки, наблъскал я е в ZTE-то и неще да работи.

• Автор

Аз май го разбрах. (до колкото можах)

Старият телефон е бил trend lite, а новият blade 3. Така, в стария сим картата е трябвало да бъде micro sim, но тя е била обикновенна и сестра му я е наблъскала. Той я е извадил с много мъки, наблъскал я е в ZTE-то и неще да работи.

Прав сте имам проблеми с обясняването , това ми е от край време . В trend lite не съм я блъскал защото там ходих  да я направят както вие казвате micro sim  с trend lite всичко беше точно , проблема идва че blade 3  е с обикновена карта а тази вече е Mikcro  sim и сестра ми просто я е пъхнала следователно ако има някаква логика в по горните редове тя идва малка за това място и просто влиза навътре и аз трябва да се мъча да я извадя. Мисля че горе е описан начина по който съм я извадил .

Тоест, картата не работи ? Ако е така, отиди при оператора и поискай да ти я сменят. Ще ти поискат сума от сорта на 5-10 лева.

Колеги не четете какво се пише от автора. Той ви обяснява, че  телефона няма картина, а вие го пращате при оператор. Да ще трябва да се смени картата с пълноразмерна SIM, но телефона е за сервиз. Има хардуерна повреда, това е.

• Автор

Добре явно аз нещо съм зле карта бачка но телефона не показва картина . и телефона е Blade 3 просто обяснявам защо картата става micro sim ( а то е защото trend lite  го изисква това е старият телефон(trend lite ).

Колеги не четете какво се пише от автора. Той ви обяснява, че  телефона няма картина, а вие го пращате при оператор. Да ще трябва да се смени картата с пълноразмерна SIM, но телефона е за сервиз. Има хардуерна повреда, това е.

Благодаря ви че ме разбрахте   а горе долу може ли да кажете колко може да струва поправката за да знам за каква сума да се настроя .

Редактирано от scorpa (преглед на промените)

• Автор

Нямам идея, ще трябва да попитате в сервиз.

Благодаря , явно ще се ходи в сервиз ,  Лек ден 

Имам въпрос: Телефона има ли sd карта ? Опитай се да я изкараш, повредена sd карта може да предизвика много проблеми, като аз  съм имал повредена sd карта и lumia-та не искаше да се включи.

• Автор

Имам въпрос: Телефона има ли sd карта ? Опитай се да я изкараш, повредена sd карта може да предизвика много проблеми, като аз  съм имал повредена sd карта и lumia-та не искаше да се включи.

не става , все пак благодаря за отговора , но пак става същото то екрана  леко светва , бутоните и те , но картина като цяло няма.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.