Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да направя състоянието на телефона на официални?

Featured Replies

здрасти руутнах си телефона sm-g360f s Kingroot защото имах ограничени права за копирване писане по сд картата и ок оправих ги и махнах руута обаче незнаех ,че това променя статуса от Официални на по избор (custom) и това не позволява актуализация през OTA и също това ще е проблем ако някога посети сервиз телефона .. въпроса ми е следния . Ако го преинсталирам наново тоест да флашна стоковия ром наново с один и да дам хард рест ,това ще оправи ли нещата да си пише пак Oficial ,a не Custom ? ще прикрие ли следите все пак качва файловете наново и се презаписват ?

• Автор

проблема е ,че не харесвам стоковия file explorer на samsung той няма ограничения ... но харесвам es file explorer а за него идва ограничението и решението беше рутинг... Обаче след като съм махнал руута гаранцията на телефона ще въжи ли при положение ,че състоянието на ОС е по-избор а не официални както обикновенно ?

проблема е ,че не харесвам стоковия file explorer на samsung той няма ограничения ... но харесвам es file explorer а за него идва ограничението и решението беше рутинг... Обаче след като съм махнал руута гаранцията на телефона ще въжи ли при положение ,че състоянието на ОС е по-избор а не официални както обикновенно ?

Не си ли чел, какво покрива гаранцията ?

• Автор

чел съм я но не пише какво покрива а какво НЕ покрива ,но както и да е въжи за дефекти които не са пречинени от мен и зная ,че след махане на руута си въжи отново ,но все пак желая да получа отговор на въпроса ми дали чрез флашване наново ще се корегира надписа на официални или ще остане пак така кажете ми ако може за да зная .

чел съм я но не пише какво покрива а какво НЕ покрива ,но както и да е въжи за дефекти които не са пречинени от мен и зная ,че след махане на руута си въжи отново ,но все пак желая да получа отговор на въпроса ми дали чрез флашване наново ще се корегира надписа на официални или ще остане пак така кажете ми ако може за да зная .

Е па пробвай ! Нали няма да му отпадне гаранцията.

• Автор

е това не е отговора който искам , не ми пречи да пробвам , но просто да не си играя ако това няма да промени статуса на телефона. Искам това да зная ще ми кажиш ли ако знаеш или не знаеш ? Аз ако зная отговора нямаше да търся съвет ...

Можеш да го оправиш с флаш на официален фърмуер който може да свалиш от sammobile.com Сваляш точно за твоя модел и държава. След това трябва да изтеглиш Odin, стартираш го и цъкаш на AP/PDA (зависи от версията)

Така, задръж така. Сега взимаш телефона, изключваш го, задържаш бутона за намаляване на звука, home бутона и бутона за заключване докато се появи едно меню. Натискаш бутона за усилване на звука. Сега свързваш телефона с компютъра посредством USB кабел и трябва да ти се появи едно синьо прозорче в один от сорта на COM:0. (зависи от usb порта)

Сега натискаш start и чакаш да свърши, като свърши телефона сам ще се рестартира. Тогава го откачваш от usb кабела. Махаш батерияте, поставяш я отново и задържаш бутона за увеличаване на звука, хоум бутона и за заключване. Ще ти стартира както обикновенно, но ще ти изпише горе в десният ъгъл че влиза в recovery. Там се навигираш с копчетата за контрол на звука, а за да кликнеш на нещо използваш този за заключване. Търсиш нещо от сорта на wipe factory settings. (нещо от тоя род) Цъкаш на него със звука за заключване и ще ти изпише много No и едно Yes. Цъкаш на Yes. След това го рестартираш с първата опция reboot system now и телефона ще си стартира както обикновенно.

Направи бекъп преди това, това ще върне телефона в стоково състояние.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.