Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде са ви правилата?

Featured Replies

Във всички останали форуми, които някога съм посещавал, си имат или цял раздел за правилата, или поне закачена тема във всички форуми и подфоруми, където човек може да ги прочете. Тук обаче има... полов белег. Как по-точно очаквате да прочета правилата (нещо ми имало на линковете), когато нямате такива, а търсене през гугъл за правилата ми показва страница, която казва "сори, пич, ама 'неска няма да четеш правилата"?

Във всички останали форуми, които някога съм посещавал, си имат или цял раздел за правилата, или поне закачена тема във всички форуми и подфоруми, където човек може да ги прочете. Тук обаче има... полов белег. Как по-точно очаквате да прочета правилата (нещо ми имало на линковете), когато нямате такива, а търсене през гугъл за правилата ми показва страница, която казва "сори, пич, ама 'неска няма да четеш правилата"?

За човек, регистрирал се преди 8 години не е ли малко късно да ги търсите сега за да ги четете?

Поинтересувах се, то пък излезе, че се обновяват, на по-"високо" равнище :)

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Едно време платформата беше съвсем различна и правилата се намираха лесно. А и за 8 години кой знае колко са се променили правилата. Плюс това, като гледам как в някои теми разни хора си признават и дори призовават за флудене и тормозене на други потребители (флуденето е незаконно, нали знаете?), явно правилата доста са се променили и изродили, че дори са се превърнали в двойни стандарти.

Не съм гледал как е днес, но поне до по някое време вчера, нямаше как да се слеят автоматично последователни коментари от един профил, в случай че са писани скоро един след друг и няма постнат коментар от друг  колега. А това е нормална функция на съвременните форуми, която предотвратява "наводняването" в някаква степен. Всъщност, я има от около, или дори преди 2008(по спомен) в IPB, но явно някой я забранява тук.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Виж горе след Ново Съдържание зад падащото меню Още

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.