Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Версия на Autodesk Inventor?

Featured Replies

Здравеите всички, имам имам един може би малко глупав въпрос. Моля ако администраторите да преместят темата, ако не и е тук мястото и се извинявам за което. Имам вкъщи лаптоп HP Probook 470 G1 с процесор Intel Core i7 4702MQ, РАМ памет 16GB, Видеокарта AMD Radeon 8750M - външна и Intel HD Graphics 4600 - вградена. Въпросът ми е с коя версия на Autodesk Inventor на този лаптоп ще имам максимална производителност също и при какъв Windows 7 или 8.1? 
Да знам по принцип по старите версии са по малко натоварващи, но ето Windows 8.1 работи с една идея по добре от Win 7, но все пак е по добре. Същото го има и в Topsolid 7, доста по лека е от предишната версия Topsolid 6. Има ли нещо подобно при другите CAD програми и по конкретно Autodesk Inventor? Доста често ще работя с големички сглобени единици - със стотици и дори хиляди детайли. 

Пуснах темата в два други форума, но без отговор досега и се извинявам ако някой мисли че не и е тук мястото, че е спам и т.н., но ще го помоля да обясни накратко, ако трябва и на лично съобщение къде ми е грешката.

Редактирано от prishuleca (преглед на промените)

Здравей. Въпросът ти е много специфичен - не казваш в кои форуми още си питал, мисля че в този - http://forums.autodesk.com/t5/inventor-general-discussion/bd-p/78 - ще могат да ти отговорят.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.