Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте!

Решил съм да сменям телевизора.Търся ТВ около 50-55", около 2к лв.-може и малко повече. Важно е да има интернет+приложения(опция). Също така, е важно да има бързо меню-да не "мисли" дълго,когато се преминава от една функция на друга.Не държа на 3D. Възможност за добавяне на камера ще е +. Според един продавач-консултант в Технополис, телевизора, отговарящ на изискванията ми е SONY KDL-55W807C 3D LED. Може ли някой от вас да ми даде съвет? Предварително благодаря!

Здравейте!

Решил съм да сменям телевизора.Търся ТВ около 50-55", около 2к лв.-може и малко повече. Важно е да има интернет+приложения(опция). Също така, е важно да има бързо меню-да не "мисли" дълго,когато се преминава от една функция на друга.Не държа на 3D. Възможност за добавяне на камера ще е +. Според един продавач-консултант в Технополис, телевизора, отговарящ на изискванията ми е SONY KDL-55W807C 3D LED. Може ли някой от вас да ми даде съвет? Предварително благодаря!

Естествено, пропуснах да отбележа, че е важно с ТВ-то да могат лесно да се свързват по безжичен път други устройства - таблет,телефон и т.н.,за да може да се слуша муьика,разглеждат снимки и т.н.

...Търся ТВ около 50-55", около 2к лв.-може и малко повече....

Извинявай, би ли уточнил какво според теб е малко повече? Колко ти е мах. бюджета, който би отделил? Все пак това ''малко'' за различни хора означава различно, та уточни моля!''

• Автор

Ами до към 2200-2300.  Разбира се,ако има нещо изключително за малко повече,ще се замисля

Супер!Сега остана да имаш възможност и да ги видиш на място в София и ще си (6).Моето предложение е за тези два модела:

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PANASONIC-TX-55AS800E-3D-LED/p/15446 и

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SAMSUNG-UE-55H7000-3D-LED/p/12094

За жалост са налични само в София, но ако имаш възможност и всичко е наред си заслужават всяка стотинка!

Ако не-кажи от къде си и довечера ще ти дам предложение за  някой друг модел.

Лек ден.

• Автор

Супер!Сега остана да имаш възможност и да ги видиш на място в София и ще си (6).Моето предложение е за тези два модела:

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-PANASONIC-TX-55AS800E-3D-LED/p/15446 и

http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SAMSUNG-UE-55H7000-3D-LED/p/12094

За жалост са налични само в София, но ако имаш възможност и всичко е наред си заслужават всяка стотинка!

Ако не-кажи от къде си и довечера ще ти дам предложение за  някой друг модел.

Лек ден.

Супер! Много ти благодаря! От София съм и ще ходя да ги погледна днес-утре. само, не разбрах какво стана със Sony-то :-) Не става ли?

Поздрави,

Супер! Много ти благодаря! От София съм и ще ходя да ги погледна днес-утре. само, не разбрах какво стана със Sony-то :-) Не става ли?

Поздрави,

Не, че не става Sony-то!Просто за парите, които си склонен да дадеш съм ти дал варианти, които според мен са по-добри въпреки, че са миналогодишни модели, а това Sony е модел 2015.

Все пак това е мое мнение, а избора си е твой и щом си от София, то там са налични болшинството от моделите, та твоите очи и преценка ще изберат какво е добро според теб.

Поздрави.

• Автор

Не, че не става Sony-то!Просто за парите, които си склонен да дадеш съм ти дал варианти, които според мен са по-добри въпреки, че са миналогодишни модели, а това Sony е модел 2015.

Все пак това е мое мнение, а избора си е твой и щом си от София, то там са налични болшинството от моделите, та твоите очи и преценка ще изберат какво е добро според теб.

Поздрави.

Начи, днес се запознах по-подробно с моделите и Panasonic-а е най-добрия вариант от всичките,така че,много ти благодаря за съвета!!! Имаш едно голямо БЛАГОДАРЯ и ако мога някога да съм ти полезен с нещо,ще се радвам да ти помогна. 

Начи, днес се запознах по-подробно с моделите и Panasonic-а е най-добрия вариант от всичките,така че,много ти благодаря за съвета!!! Имаш едно голямо БЛАГОДАРЯ и ако мога някога да съм ти полезен с нещо,ще се радвам да ти помогна. 

Ами радвам се, че съм ти помогнал, макар и с насока.Той избора винаги си е на питащия в крайна сметка.Само бих те посъветвал да не се бавиш много с покупката, че като гледам наличността скоро и този Panasonic ще е в историята и мерака на хората, които са пропуснали възможността да си го закупят!!! Цената му в момента е повече от отлична!

Между другото понастоящем аз съм с този модел на Panasonic, само че в 60 инчовия му вариант.За да съм се спрял на него значи е имало защо;)

Субтитрите са малки на моделите до тази година и не могат да се уголемяват,настройват и така.А таз годишните пък са махнали ДТС-а.Да го имаш в предвид.Ще ти кажат с медия сървър стават големи субтитрите,но товари страшно процесора  на комп.особено на големи файлове  докато буферира когато са филмите.Аз съм с Панасоник също и съм пробвал не е един медия сървър.Ако му спреш транскодирането пък изпозваш на телевизора субтитрите,които както казах са малки.

Аз също сега чета и оглеждам за същата големина телевизор.Набелязал съм Сони и LG моделите.Ще изчакам по нова година когато имат по 5г гаранция и има повече промоции.

Редактирано от SIMO70 (преглед на промените)

• Автор

Ами радвам се, че съм ти помогнал, макар и с насока.Той избора винаги си е на питащия в крайна сметка.Само бих те посъветвал да не се бавиш много с покупката, че като гледам наличността скоро и този Panasonic ще е в историята и мерака на хората, които са пропуснали възможността да си го закупят!!! Цената му в момента е повече от отлична!

Между другото понастоящем аз съм с този модел на Panasonic, само че в 60 инчовия му вариант.За да съм се спрял на него значи е имало защо;)

Пуу, останали са само 2 мостри. Което означава, че работят в магазина от поне една година. Какво да правя?

• Автор

Намерих ей този : Телевизор PANASONIC TX-55AS750E 3D LED

Разликата е в честотата на опресняване и броя на HDMI-те. Моля те, дай аналози на първия Panasonic,дори и да са малко по-скъпи. Благодаря предварително

Редактирано от Joro1948 (преглед на промените)

Пуу, останали са само 2 мостри. Което означава, че работят в магазина от поне една година. Какво да правя?

Еми за жалост се очакваше предвид наличноста.Не, че е кой знае каква болка за умиране и след щателен оглед и тест не би трябвало чак толкова да те притеснява.Ако всичко му е ОК не виждам чак такъв проблем, а и гаранцията си важи от датата на закупуване, ма ...ти си знаеш.Самсунг-а предполагам и той е мостра!

Намерих ей този : Телевизор PANASONIC TX-55AS750E 3D LED

Разликата е в честотата на опресняване и броя на HDMI-те. Моля те, дай аналози на първия Panasonic,дори и да са малко по-скъпи. Благодаря предварително

Този също е много добър модел.Иначе за ''аналози'' какво да те посъветвам.Те таз годишните модели така, или иначе са с по-високи цени.Ако искаш при следващото ти ходене обърни внимание на този модел http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KDL-55W955-3D-LED/p/16000, който е миналогодишен, но също много добър!Тази честота на опресняване да не те притеснява, модела е с реален 100Hz панел!Прегледах току що каталозите в Техно-тата и бих ти предложил да избереш измежду тези два модела.

Макар като гледам това Сони най-вероятно и то е мостра!

Та..или се примири с това да е мострен модел, или грабвай Панасоник-а, докато все още е наличен на повечко места и е вероятно да има и неразпечатани бройки.

• Автор

Хахаха, егати филма! Намериха неотварян Panasonic, но Sony-то ми харесва повече(по-добро е) а то е само мостра!

Не се заблуждавай, че ще намериш нов. Почти всичко и навсякъде вече е само мостри или "работило". Забравяш, че сме края на годината. Това съвсем не значи, че няма да работи и както ти е споменал "скалата" гаранцията му почва да тече от момента на закупуването. Но не знаеш на какво ще попаднеш, колкото и да ти харесва даден модел.Нали всички "вериги" и магазини гледат да се отърват от застоялата стока и да пуснат нещо ново. Ако бяхме аз или вие управителите на магазините, щяхме да постъпим по същият начин. Телевизор не се купува с отстъпка.Почакай за новите модели и като ги пуснат, на опашката на първо място заставаш с "пачката" за да си уверен, че е ново.Наистина моделът, който ти беше посочил "скалата" беше много добра инвестиция. Даже  още по добра модификацията му в 60 инчовия размер.С много екстри, които не си забелязал.Една подсказка - "картина в картината"  "сателитен тунер" и още други.Излиза, че си заслужава парите, ама който го оценява!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

...Намериха неотварян Panasonic...

Сигурно визираш Panasonic TX-55AS750E!

Въпреки това пак помисли върху това, което ти казах за мострите!Телевизор може и на 2 дена да е и да изникне проблем-това е техника и всичко се случва.Имам и Panasonic WT серия (флагмански модел), който преместих в спалнята след закупуване на 60 инчовия-ами за вече 2 години и половина си е като нов.Имам и познат с не толкова скъп модел, който се прецака на 3-тия месец!

Помисли върху това и дерзай.А ако имаш пачка може и топ телевизор от тази година, но имай предвид, че повечето са ''измислени''4К кютуци, които  не заслужават внимание, най-малко цената си! А за истински 4K телевизор не е дошло нито времето, нито нормалните цени!

• Автор

И така, взех е това Sony  http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-SONY-KDL-55W955-3D-LED/p/16000

Много благодаря на всички за мненията и коментарите и особено на Скалата! Сега чета упътвания :-)

Поздрави,

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.