Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Треперене на пръсти

Featured Replies

От около 4-5 дни забелязвам, че при покой на ръцете показалецът ми потреперва/свива се съвсем леко. Нямам ограничение на движенията, нищо. Това трябва ли да е повод за притеснение?

Моите също треперят, особено като чуя фразата "Номер 19 да излезе на дъската"

Не съм под видимо напрежение или поне не знам да съм под такова и е само 1 пръст - трепери или леко се посвива неволно. Показалец на дясната ръка. Искам да разбера дали е повод за сериозно притеснение и дали да търся медицинска помощ или си има безобидно обяснение.

Не съм под видимо напрежение или поне не знам да съм под такова и е само 1 пръст - трепери или леко се посвива неволно. Показалец на дясната ръка. Искам да разбера дали е повод за сериозно притеснение и дали да търся медицинска помощ или си има безобидно обяснение.

Причините са треперене на пръстите са много и само лекар би могъл да ти каже дали се касае за заболяване или не.

Временни тикове , и аз имах такива няколко дена подред , мислех си че нещо ми става но както се появиха така и изчезнаха.Ако не са много интензивни и не ти пречат в ежедневието изчакай пред да търсиш докторска помощ.Може да е наистина от подсъзнателен стрес.

Причините са треперене на пръстите са много и само лекар би могъл да ти каже дали се касае за заболяване или не.

Така е, но докторът може да не вземе на сериозно проблема и да каже, че си въобразявам или е нещо дребно. За това питам дали струва да се разправям и да ходя по доктори?

Така е, но докторът може да не вземе на сериозно проблема и да каже, че си въобразявам или е нещо дребно. За това питам дали струва да се разправям и да ходя по доктори?

Как няма да вземе проблема на сериозно, след като той е видим?!

Ми то аз се надявах някой доктор да ме успокои тука, ама на.. :D Явно ще ходя..

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тука май няма доктори...

Как няма да вземе проблема на сериозно, след като той е видим?!

Сигурна ли си ? Веднъж ме бутнаха в зимата, подхлъзнах се и паднах на ръката си. След това много ме болеше, не можах да вдигна нищо по-тежко от химикалка, не можех да я завъртам и не можех да свивам пръстите си. Отидох в клиниката, но личния отсъстваше и хванах един точно в края на смяната му. За 2 минути ме прегледа и ми каза, че нищо ми няма и трябва да си почивам. На другия ден реших отново да отида (но този път при личния) понеже болката се беше увеличила. Тогава ми предписа направление за ортопед, а той за ренген. След това той ми каза че нещо се е отлепило и ми сложи гипса. Целта на това беше да ти кажа какво правят хората от мързел. (и точно заради тоя мързел, ако бях решил да не отида ръката ми щеше да зарастне на криво)

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.