Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся шрифт подобен на този

Featured Replies

Здравейте,

Оказа се страшно трудно да се намери шрифт на кирилица (стандартен и то), при който буквата "Т" да е като "Ш" наобратно, а "в" да е високо.

Шрифт, най-обикновен, полуръкописен, на който са написани сигурно над 20% от списанията.

Имам предвид втория отгоре надолу. Ще3 съм много благодарен ако ми го намерите или подобен на него.

oo_1084749.jpg

• Автор

Естествено, че допусках да е без пари - има хиляди безплатни шрифтове из нета от всякакъв вид.

Аз не съм издателство, нито ще правя лого от него, нито ще го вграждам в някаква платформа, нито по какъвто и да е начин ще извличам "икономическа изгода от нашите авторски права". Трябва ми инцидентно и ще го ползвам еднократно.

От Хермес-еди-кво си, с цените от по 60-180 лв. - няма как да стане в моя случай.

Но понеже си ценя времето, а и ми поставяте въпроса сякаш съм някакъв, дето гледа да мине "метър", обещавам двайсетачка по банков път на този, който може да ме насочи къде да намеря такъв шрифт (прикачения файл). Безплатен/Платен - лиценза им не ме интересува. Ако някой разработчик се е интересувал от моите пари, щеше да ме включи мен, инцидентния юзер в маркетинговата си стратегия.

Аgentpat, в този сайт има само някакви екзотики.

Sheky, архивите са празни.

333.jpg

има хиляди безплатни шрифтове из нета от всякакъв вид.

Вярно е че има,но затова се иска и човек да се поразрови малко! ;)

Безплатени : тук  и тук

Платени : тук

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Вярно е че има,но затова се иска и човек да се поразрови малко! ;)

Безплатени : тук  и тук

Платени : тук

Линковете нещо издишат.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Линковете нещо издишат.

Секунди,ще ги оправя!

Безплатни :  http://www.aatseel.org/resources/fonts/windows_cyrillic.htm#wincyr , http://www.paratype.com/store/free/ 

Платени :  http://www.linotype.com/6731/cyrillic.html

• Автор

Да, ясно е че трябва да се рови. Затова се учудих - че трябва да се ровим за нещо на пръв поглед толкова стандартно и разпространено. Но ако ще ровя, смятам да ровя тука:

http://bg.allfont.net/serif/

Сайтовете, които ми даваш са малко трудни за ориентация и честно казано не ми вдъхват доверие, че там ще намеря каквото ми трябва.

Да, ясно е че трябва да се рови. Затова се учудих - че трябва да се ровим за нещо на пръв поглед толкова стандартно и разпространено. Но ако ще ровя, смятам да ровя тука:

http://bg.allfont.net/serif/

Сайтовете, които ми даваш са малко трудни за ориентация и честно казано не ми вдъхват доверие, че там ще намеря каквото ми трябва.

Провери си ЛС

Не са празни. Писах ти лично съобщение. Ако има проблем ми пиши да те насоча още, или да ти ги пратя директно. 

Поне от към шрифтове съм богат... мога да ти пращам ако е нужно

• Автор

UnvCyr се оказа шрифта. Самото му име даже е универсално. Ама го няма по сайтовете с шрифтовете.

Благодаря на Кен още веднъж.

UnvCyr се оказа шрифта. Самото му име даже е универсално. Ама го няма по сайтовете с шрифтовете.

Не е чак толкова "универсален",колкото го възхваляваш,не е нещо специално! Пробвах го и на мен лично не ми хареса! ;)

Има много по - хубави от него! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.