Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

търся безплатен хост и домейн

Featured Replies

трябва ми за една игра да си пусна ботчето  на няколко рега а безплатен хостинг немога да намеря

преди имах но го спряха

беше много лесно

влизам в хоста вкарвам файловете и после копирам линка и в крона да го върти

моля ако някой знае нещо да ми пише на скайп niksana8903

на 1.11.2015 г.,, Остави да пуша написа:

Ето един безплатен и сравнително добър хостинг — byethost.com.

Аз използвам byethost.com и за безплатен хостинг е много добър

Не мога да разбера защо търсите безплатни хостинги и домейни, след като за по 2 лева на месец (примерно) много фирми предлагат сравнително качествени услуги. Ясно е, че у нас всеки иска евтиното и безплатното, но в случая просто не си заслужава, дори да е за такова нещо, каквото желаеш да направиш. Плюс това, не се знае какво може да ти хрумне и да преструктурираш сайта си с някаква по-значима цел.

преди 2 часа, GCH Digital написа:

Не мога да разбера защо търсите безплатни хостинги и домейни, след като за по 2 лева на месец (примерно) много фирми предлагат сравнително качествени услуги. Ясно е, че у нас всеки иска евтиното и безплатното, но в случая просто не си заслужава, дори да е за такова нещо, каквото желаеш да направиш. Плюс това, не се знае какво може да ти хрумне и да преструктурираш сайта си с някаква по-значима цел.

Нямам наблюдение за цените, но тези "2 лева на месец" - си е пак безплатно. На цената на 2 кафета, за който пуши пък да не говоря !!!

преди 10 минути, jhoro написа:

Нямам наблюдение за цените, но тези "2 лева на месец" - си е пак безплатно. На цената на 2 кафета, за който пуши пък да не говоря !!!

Ами да, това имам предвид, не виждам смисъл да не се отделят дори и 5 лева да са на месец, но да имаш доста по-големи функционалности в сайта. Принципно безплатен сайт в БГ можеш да направиш лесно и с хостинг за една година, но като поддомейн, в 4stupki.com. Ако потребителят желае, нека го пробва, аз лично имам един сателитен сайт към тях за информация и линкове, основно.

Така е, спор няма, че е по-добре да отделиш някаква сума и да си закупиш хостинг.

Първо, защото файловете ти и като цяло проекта ти е защитен от изтриване. Докато на платен хостинг, ако трябва  по една или друга причина да ти спрат сайта ще те предупредят и ще имаш време да си направиш бакъп, то на безплатен това няма да се случи.

Второ, защото на платения хостинг винаги можеш да се възползваш от съпорта при проблеми.

Все пак всеки сам си избира. Лично аз ползвам безплатен хостинг само за някакви тестове, но за сериозни и значими проекти си закупувам хостинг.

Редактирано от Остави да пуша (преглед на промените)

Така е, спор няма, че е по-добре да отделиш някаква сума и да си закупиш хостинг....

Още повече, че сумата (всеки си знае парите, но все пак...) от 2- 5 лева на месец е смешна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.