Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Drupal не мога да я инсталирам

Featured Replies

Здрасти проблема ми е следния, който е работил с тази програма ще знае за какво става въпрос. След като я инсталирам и ме прехвърля в страница за направа на сайт, и там има пет или шест стъпи който трябва да се изберат. Стига до едно положение database трябва да въведа данни име парола локал хост каквото и да въведа изписва грешки, и не мога да продължа инсталацията. До колко разбрах до чичо google не мога да се свържа apache сървъра. eто прикачам клип по който се опитах да я инсталирам https://www.youtube.com/watch?v=66NG_y0_dag на 03:45 минута след като премине втората направо отива до последната стъпка а на мен ми спира на set up date base. И каквото да въведа дава грешка, дано някой може да помогне. 

-име.jpg

преди 24 минути, Димитър Фотев написа:

Здрасти проблема ми е следния, който е работил с тази програма ще знае за какво става въпрос. След като я инсталирам и ме прехвърля в страница за направа на сайт, и там има пет или шест стъпи който трябва да се изберат. Стига до едно положение database трябва да въведа данни име парола локал хост каквото и да въведа изписва грешки, и не мога да продължа инсталацията. До колко разбрах до чичо google не мога да се свържа apache сървъра. eто прикачам клип по който се опитах да я инсталирам https://www.youtube.com/watch?v=66NG_y0_dag на 03:45 минута след като премине втората направо отива до последната стъпка а на мен ми спира на set up date base. И каквото да въведа дава грешка, дано някой може да помогне. 

Имате ли инсталирана база данни? Пусната ли е?

• Автор
преди 9 минути, capnemo написа:

Всичко което е на клипа съм го повторил стъпка по стъпка, стига до положението на снимката въвеждам си кординатите постоянно грешка дава.

преди 16 минути, Димитър Фотев написа:

Всичко което е на клипа съм го повторил стъпка по стъпка, стига до положението на снимката въвеждам си кординатите постоянно грешка дава.

Извинете ме, но нямам намерение да гледам клипове. Ако искате помощ просто кажете какви стъпки сте изпълнил

• Автор
преди 10 минути, capnemo написа:

Извинете ме, но нямам намерение да гледам клипове. Ако искате помощ просто кажете какви стъпки сте изпълнил

всичко е описано горе 

преди 13 минути, Димитър Фотев написа:

всичко е описано горе 

Нищо не е описано. Писали сте че сте следвал стъпки от някакъв клип. Аз ви помолих да ги опишете. Но както желаете...

• Автор
преди 10 минути, capnemo написа:

Нищо не е описано. Писали сте че сте следвал стъпки от някакъв клип. Аз ви помолих да ги опишете. Но както желаете...

Мисля че точно съм описал до къде ми стига проблема има снимка на цял екран, ако не ви се занимава просто дайте шанс на други хора.

преди 11 минути, Димитър Фотев написа:

Мисля че точно съм описал до къде ми стига проблема има снимка на цял екран, ако не ви се занимава просто дайте шанс на други хора.

преди 30 минути, capnemo написа:

Ако отговорите на тези въпроси можем да продължим с процеса. Но вие явно очаквате чудо от небесата...

преди 11 минути, Димитър Фотев написа:

да пусната е имам инсталирана

Каква парола е зададена за root потребителя на базата? Създали ли сте специален потребител за друпал?

• Автор

точно там е проблема създадох профил тук https://www.drupal.org/ мислех че като направя тука ще мине номера но не мина.  Явно не съм създал

Редактирано от Димитър Фотев (преглед на промените)

преди 12 минути, Димитър Фотев написа:

точно там е проблема създадох профил тук https://www.drupal.org/ мислех че като направя тука ще мине номера но не мина.  Явно не съм създал

Ето ви няколко начина да създадете потребител: https://www.drupal.org/documentation/install/create-database

• 1 година по-късно...

И аз се мъча с друпала...

Сложих парола на Root-а и после я сложих в конфига на phpmyadmin за да я ползва.

Правя db

и при опит за инсталация :

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\drupal\core\lib\Drupal\Core\Database\Statement.php on line 59

//

XAMMP , чакам отговор от хостинга дали може да инсталирам друпал преди да са изтрити разни файлове от public_html-а..

// спрян ми е UAC

Редактирано от Daylight Dancer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.