Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поп ъп смси

Featured Replies

Здравейте имам проблем с мобилния ми оператор "Виваком". Те ми казват, че съм участвал в СМС игра след като съм се съгласил на поп ъп СМС  като съм натиснал ОК  на екрана. Искам да попитам дали такова нещо е технически възможно. Телефон HTC Desire X

Странно, никога не съм получавал такъв. За да участвам, трябва да изпратя някаква дума на смс-а.

Ако не изпратиш, пак си в чувала - мълчаливо съгласие.

преди 17 часа, kickfly написа:

Здравейте имам проблем с мобилния ми оператор "Виваком". Те ми казват, че съм участвал в СМС игра след като съм се съгласил на поп ъп СМС  като съм натиснал ОК  на екрана. Искам да попитам дали такова нещо е технически възможно. Телефон HTC Desire X

Нищо такова от горе писаните. Инсталирал си някоя програма която не е от Google Play. Единствения начих е reset на телефона и внимавай какво инсталираш. (личен опит)

П.П.- Сега се сетих... Има и друг начин - да забраниш изпращаното на SMS. Ти няма да изпращаш, но и програмата няма да може. Така няма да правиш reset. Щом си към Виваком ето ти кодовете: *33*0000*16# - забрана за изпращане на SMS, #33*0000*16# отмяна за изпращане на SMS. Радвам се, че съм ти помогнал. Това от един руски сайт ми го казаха, от BG няма как да го научиш. Преди години имах много проблеми с това. Ако изкаш повече информация пиши на лични. Имам инсталиран Viber. Лек ден !

Редактирано от Person (преглед на промените)

Person, мн. хубаво си ги разписал нещата, ама вземи прочети за какво става дума. Вива имат досадна политика за рекламите. Ако не пратиш смс пак си в чувала (изпитал съм го на гърба си). Посочил съм горе решението.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

На времето когато задължително трябваше да се регистрират  предплатените карти бяха почнали от ментел да ми пращат от къде ли не SMS-и за разни игри и примоции - излекувах ги много лесно - получа ли SMS му добавям номера в черния списък на телефона и повече от него номер не получавам SMS-и

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.