Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ в избора на смартфон...

Featured Replies

Здравейте!!!

Решил съм да заменя стария Huawei с нещо ново... Заделил към 800 лева за целта... Харесал съм няколко телефона, ако може мнение за тях и/или предложения за други... Въпросните телефони са http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.phphttp://www.gsmarena.com/huawei_p8-7006.phphttp://www.gsmarena.com/lg_g_flex2-6916.php.

За момента клоня към LG G4

• Автор
преди 10 минути, algor написа:

Това е избора, да.
От изборените три това е истината.

имаш ли някакви преки наблюдения за г4

Чудесна камера и батерия, лек и удобен в ръката, а и като софтуер на мен лично ми допада.

Какво ще търсиш в новия апарат и други предложения искаш ли?

• Автор
преди 13 минути, algor написа:

Чудесна камера и батерия, лек и удобен в ръката, а и като софтуер на мен лично ми допада.

Какво ще търсиш в новия апарат и други предложения искаш ли?

Ами иска ми се да взема най- доброто за парите които съм заделил... Прочетох ревюта на тези телефони и общо взето отзивите за г4 са много добри... Аз ползвам смартфона за снимки, нет и слушане на музика, по - рядко за игри. Може и други предложения...

Редактирано от rezpect (преглед на промените)

Погледни и Sony Xperia Z3/Z3+.

В Продавалника може да се намерят и за 700-800 и малко лева на по месец ползване с гаранция и всичко необходимо.

преди 13 минути, algor написа:

Погледни и Sony Xperia Z3/Z3+.

В Продавалника може да се намерят и за 700-800 и малко лева на по месец ползване с гаранция и всичко необходимо.

По-добре да си вземе нов G4. Не случайно свързваха този сайт с "Прецавалник".

Не знам как вие се отнасяте към Windows Phone, но аз съм с такъв телефон от почти 2 години насам. Лично аз препоръчвам Nokia Lumia 930. Наистина удобен телефон, който беше флагмана на 2014 година. За тези 2 години нито веднъж не е лагнал или пък забил *за разлика от повечето Samsung. Ако телефонът ти трябва за всичко останало, но не чак толкова игри, вземи него. Характеристиките са му страхотни + че операционната система въобще не товари. Аз за апликациите и игрите, изчакай Windows Phone 10, който се предполага да излезе този месец. Ако имаш някакви питания спрямо модела и как се е справил *по подробно* за тези 2 години, винаги можеш да ми пишеш. Искрено се надявам да съм помогнал! *Камерата е УНИКАЛНА !!! 20MP на Carl Zeiss, а и има безброй режими и апликации за камерата. Всичко зависи от това какво и как искаш да го снимаш. Има и доста готина програма за обработване на снимките, която всъщност доста добре обработва като за телефонна апликация.

Редактирано от 'Nas (преглед на промените)

преди 11 минути, 'Nas написа:

Не знам как вие се отнасяте към Windows Phone, но аз съм с такъв телефон от почти 2 години насам. Лично аз препоръчвам Nokia Lumia 930. Наистина удобен телефон, който беше флагмана на 2014 година. За тези 2 години нито веднъж не е лагнал или пък забил *за разлика от повечето Samsung. Ако телефонът ти трябва за всичко останало, но не чак толкова игри, вземи него. Характеристиките са му страхотни + че операционната система въобще не товари. Аз за апликациите и игрите, изчакай Windows Phone 10, който се предполага да излезе този месец. Ако имаш някакви питания спрямо модела и как се е справил *по подробно* за тези 2 години, винаги можеш да ми пишеш. Искрено се надявам да съм помогнал!

Човека е с бюджет от 800 лева. И Windows Phone е подходящ за бюджетен смартфон. Знаеш ли кога ще видиш например S6 да забие в скоро време ?

преди 10 минути, niki292002 написа:

Човека е с бюджет от 800 лева. И Windows Phone е подходящ за бюджетен смартфон. Знаеш ли кога ще видиш например S6 да забие в скоро време ?

Аз давам моето мнение за това, което ползвам в момента. И кое би му свършила страхотна работа, при положение, че е казал "Аз ползвам смартфона за снимки, нет и слушане на музика, по - рядко за игри."

преди 23 минути, niki292002 написа:

По-добре да си вземе нов G4. Не случайно свързваха този сайт с "Прецавалник".

На теб колко пъти да ти казвам, че понякога е по-добре да замълчиш?!?!
Аз съм купил над 20 апарата високия клас и не съм имал и нямам никакви проблеми.
А въпроса на човека не е дали ще се прецака, ако купи от Продавалника.

Айде замълчи поне веднъж, за да не си на всяко гърне похлупак.
След малко трия и твоето и моето мнение.

преди 15 минути, algor написа:

Аз съм купил над 20 апарата високия клас и не съм имал и нямам никакви проблеми.

Да, но ти знаеш как да ги огледаш. Също и да ги тестваш.

преди 15 минути, niki292002 написа:

Да, но ти знаеш как да ги огледаш. Също и да ги тестваш.

Ще те помоли да отидеш с него и готово.

преди 1 час, algor написа:

Мненията не ги трий а му направете една сериозна забележка. Днес отново се наложи да го "скастря" за това, че се обажда за неща, които не са му ясни. Това не значи, че като имаш право да пишеш, трябва да ръсиш наред писаници, за които даже не си сигурен на кого и как ги казваш! Написаното от мен се отнася за ники с номера след него.    niki 292002

От мен един глас за  Huawei P8, но като че ли е по скъп от 800 лева.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Приятели благодаря Ви за мненията, които споделихте относно моя казус. Избрах LG G4. Следващата седмица ще го получа и ще мога да споделя впечатления ако някой има желание разбира се :)

Всеки, изразил мнение пред хората тук за апарата, който си е купил е добре дошъл, а и всяко такова мнение ще е от полза на хората, които търсят същия модел апарат и имат нужда от становище на хора, ползващи модела.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.