Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Galaxy J5 или M4 Aqua

Featured Replies

Скоро смятам да си взема нов телефон и се колебая между тези два.Доволен съм от самсунг,ползвал съм такъв и много познати са ползвали такива.Чел съм много неща за J5 и всичко е положително,докато за M4 Aqua разбрах,че грее много и батерията не може да се маха,което си е лично минус за мен.Въпреки това очаквам ваши мнения.Бюджетът ми е максимум 400-450 лева.Ще се ползва общо взето за всичко.Ще се радвам да ми препоръчате и добър сайт,откъдето мога да си купя телефона,защото държа много на гаранцията.Друг вариант е да купя от Техно магазините,но не знам как стоят нещата с гаранцията при тях.Темата ми няма цел да рекламира магазини.Благодаря предварително.

П.С. - Виждам,че се предлагат много телефони от сорта на Meizu и т.н. ,моля без тях. 

Ползвал съм 2-3 месеца Сонито, но модела с две сим карти и да си призная не съм усетил загряване или какъвто и да е проблем с него.
Да не говорим, че двусимовия модел е с 16гб памет.
Сцепих го лятото от снимки в басейни, под вода и т.н. и се справи без проблем.

По параметри и двата апарата са почти еднакви и затова препоръчвам този, който пасва по-добре в ръката и като софтуерна подредба ви харесва повече, да вземете него.

И аз съм за Сонито,защото на Самсунгите вградените приложения заемат половината от рамта.За пример ще дам Самсунг галакси с3(аз ползвам такъв в момента)и мога да кажа,че от 831 МБ Рам около 80-90 МБ са ми свободни и това прави телефона супер бавен.Ще дам още един пример,една съученичка има Самсунг галакси гранд нео дуал сим и същата работа като мене дори в месинджъра и забива а телефона има 1 ГБ Рам.За Сонито и аз съм чувал много хубави думи както и ревюта съм гледал и мисля,че ще ти свърши чудесна работа има 8-ядрен процесор,2 ГБ Рам и май е от тези които ще получат андроид 6.0

• Автор
преди 35 минути, algor написа:

Ползвал съм 2-3 месеца Сонито, но модела с две сим карти и да си призная не съм усетил загряване или какъвто и да е проблем с него.
Да не говорим, че двусимовия модел е с 16гб памет.
Сцепих го лятото от снимки в басейни, под вода и т.н. и се справи без проблем.

По параметри и двата апарата са почти еднакви и затова препоръчвам този, който пасва по-добре в ръката и като софтуерна подредба ви харесва повече, да вземете него.

Благодаря за отговора.Може ли да ми препоръчате добър сайт,откъдето мога да си поръчам телефона?Както казах,държа много на гаранцията и да са точни.Благодаря предварително.

преди 11 минути, whamawham написа:

Благодаря за отговора.Може ли да ми препоръчате добър сайт,откъдето мога да си поръчам телефона?Както казах,държа много на гаранцията и да са точни.Благодаря предварително.

Това, че Алгор не е усетил загряване си е направо частен случай. Сонитата за съжаление са един голям боклук. Самсуняка, който си харесал е с малко памет(имай в предвид, че от 1,5GB използваеми са с 7,5% по-малко). Погледни този абстрахирайки се от марките: Huawei P8lite

• Автор
преди 11 минути, COD написа:

Мисля,че от тук е изгодно http://www.citytel.bg/sony-xperia-m4-aqua-dual :)

Мерси.Тъкмо и аз го видях,но нищо не знам за този сайт.Освен това,над бюджета ми е.Както каза колегата по-горе,почти с едни и същи параметри са.Точно този модел на Сонито няма проблеми със загряването,но не знам дали си струва 150 лева отгоре,след като J5 е 350 лева...

преди 12 минути, Ultimate Computers написа:

Xiaomi Mi Redmi note 2

преди 1 час, whamawham написа:

П.С. - Виждам,че се предлагат много телефони от сорта на Meizu и т.н. ,моля без тях. 

• Автор
преди 16 минути, XECUTIONER написа:

Това, че Алгор не е усетил загряване си е направо частен случай. Сонитата за съжаление са един голям боклук. Самсуняка, който си харесал е с малко памет(имай в предвид, че от 1,5GB използваеми са с 7,5% по-малко). Погледни този абстрахирайки се от марките: Huawei P8lite

Има хубав дизайн и се намира и за по-евтино,но дали е по-добър телефон от другите?Нищо не знам за тази марка.Искам да отбележа,че няма да се играят особено тежки игри,а ще го ползвам главно за музика,сърфиране и от време на време малки игри.Също така телефона смятам да го ползвам дълго време и не знам кои от тези ще получат ъпдейт.

Аз да споделя малко "секретна" информация. Продуктите на apple се произвеждат от foxconn, познай и на кои други?? Да, на xiaomi... 

Някои продукти на xiaomi се произвеждат от quanta, познай кое също се произвежда от quanta. Евтините лаптопи! Може би твоя лаптоп е производство на quanta, нали?

Редактирано от Ultimate Computers (преглед на промените)

преди 12 минути, whamawham написа:

Има хубав дизайн и се намира и за по-евтино,но дали е по-добър телефон от другите?Нищо не знам за тази марка.Искам да отбележа,че няма да се играят особено тежки игри,а ще го ползвам главно за музика,сърфиране и от време на време малки игри.Също така телефона смятам да го ползвам дълго време и не знам кои от тези ще получат ъпдейт.

Много стабилни. Вече колко време ще го ползваш безпроблемно зависи от теб и от някои външни фактори. За какъв ъпдейт питаш? Ако е за OS по нашите краища се предлага с последна версия на близалката(lollipop), която ще е актуална поне още три години и e доста различна от KitKat(и по-енергоефективна). За Marshmallow за сега не мога да кажа дали ще поддържа, но вероятно да.

Погледни и Huawei P7 малко над бюджета ти е,но си заслужава.Един мой приятел ползва такъв още откакто излезе през септември 2014 до сега е много доволен.

Редактирано от COD (преглед на промените)

Galaxy   A 5-Изглежда просто кратко и ясно но не е.Един месец избирах за дъщеря ми телефон.Тръгнах от Леново р70-нямам доверие на процесора.М4 аква-8ядра,звучи примамливо но не-https://www.youtube.com/watch?v=VZumNU7sAWQ-много лагва.Сравни ги а5 и дж5 и избирай-http://www.phonearena.bg/phones/compare/Samsung-Galaxy-J5,Samsung-Galaxy-A5/phones/9466,8944

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

• Автор
преди 19 минути, _nib_ написа:

Galaxy   A 5

Това е друг вариант,да.Много ми харесва металния дизайн и се чудя дали си струва да го взема като отделя малко повечко пари...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.