Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

избор на нов телефон около 600 лв

Featured Replies

Здравейте,

надявам се да ми помогнете, изборът ми е между:

Asus Zenfone 2 ZE551ML  http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php 

Asus Zenfone Selfie ZD551 KL http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_selfie_zd551kl-7261.php

LG G3 D855 32GB http://www.gsmarena.com/lg_g3-6294.php

приемам и други предложения, телефона ще се използва за игри, снимки, приложения и интернет.

за черния петък моделите на асус ги пуснаха в мага по 500 лв. затова мисля че за новогодишните празници пак ще има намаления (без намаление пурвия надвишава бюджета)

Редактирано от Bazrud (преглед на промените)

Да, но той не е посочил този модел, макар че и аз го подкрепям

Току що, ПОТРЕБИТЕЛ 65 написа:

Да, но той не е посочил този модел, макар че и аз го подкрепям

На колегата над теб ми омръзна да му правя забележки за спава, който има навик да ръси в темите.
Питай го сега защо предлага различен модел от трите, посочени от автора, при положение, че има ясно и точно задание в темата...?!?!
На теб може да отговори и да се засрами от поведението си, знам ли.

преди 10 минути, algor написа:

На колегата над теб ми омръзна да му правя забележки за спава, който има навик да ръси в темите.
Питай го сега защо предлага различен модел от трите, посочени от автора, при положение, че има ясно и точно задание в темата...?!?!
На теб може да отговори и да се засрами от поведението си, знам ли.

Приятелю! Няма да пиша коментар, защото по думите на двама от форума, аз съм надменен човек и не съм бил прав да критикувам когото и да било. В много форуми, на модератора затова е дадено право да е коректор и когато предупрежденията станат няколко да вземе някакво решение. Аз го нямам, но ти - да. Не бих се колебал. То се казва един два пъти, а после как беше - всеки си отнася плувката. Не е лошо момче и ще се поправи. Аз поне му вярвам. Лошото е че много от младите почнаха да "знаят" и "разбират" абсолютно всичко. А и от човешка дума като че ли не разбират. В конкретния случай съм подкрепил твоето мнение и неговото, но не смятах да се впускам в обяснения, заради желанието на постващият. Явно, че съм за LG - то. Лека и приятна вечер на всички от мен!

• Автор

Моля ви не се карайте като съм написал под моделите приемам и други предложения защото до януари (когато ми изтича договора) искам да се ориентирам за нещо с мощността и възможностите на LG G3 D855 32GB 3gb RAM ако е на по ниска или равна цена на LG-то т.е. до 600 лв. Хиаоми изглежда мн добре на хартия, но не го намирам в България.

преди 1 час, Bazrud написа:

Моля ви не се карайте като съм написал под моделите приемам и други предложения защото до януари (когато ми изтича договора) искам да се ориентирам за нещо с мощността и възможностите на LG G3 D855 32GB 3gb RAM ако е на по ниска или равна цена на LG-то т.е. до 600 лв. Хиаоми изглежда мн добре на хартия, но не го намирам в България.

LeTV е на нивото на телефони от 1200 лева. Иначе Xiaom-ито е 400 лева, за това и е по-слабо...

Аз ли нещо си въобразявам или наистина чета следното - 

на 27.11.2015 г.,, Bazrud написа:

приемам и други предложения

?!

• Автор

да така е написал съм го още в началото на темата, моделите които съм посочил са тези за които съм разбрал можех да посоча и Lenovo k920, но той е 700 лв. и дори да го взема с намаление за студент пак ми е вповече

на 27.11.2015 г.,, algor написа:

Питай го сега защо предлага различен модел от трите

Може би защото автора е написал.

на 27.11.2015 г.,, Bazrud написа:

приемам и други предложения

преди 2 часа, Bazrud написа:

Хиаоми изглежда мн добре на хартия, но не го намирам в България.

Официално не се продава в Европа.Макар, че нашенските търговци от време навреме предлагат на доста завишени цени някои модели.

версията с 2gb рам е 200 евро с 3 към 250.  

Дал съм линкове към коректен търговец в алиекспрес в околните теми. 

• Автор

Мерси но предпочитам да го взема от България дори се чудя дали си заслужава от емага - заради гаранционното обслужване, не знам колко е бързо :) Да не се налага на никой да стига до гаранция, но все пак ако се наложи да се използва...

п.п. ако някои е ползвал гаранция от мага за телефони нека сподели впечатления

• 2 седмици по-късно...

Ако се спреш на Асус зенфон 2, имам чисто нов с две години гаранция на достъона цена. Ако имаш интерес, пиши.

• Автор

за жалост бюджета ми се сви със 100 лева до около 500, затова моля тази тема да се заключи а за новия бюджет ще пусна нова тема. Благодаря на отзовалите се.

• 2 седмици по-късно...

до 500 лева G3 16GB най доброто решение на твоите изисквания !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.