Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за видеокарта

Featured Replies

Здравейте,

Искам много на бързо да попитам дали Fortron Epsolon 700 Gold+ ще държи видеокарта като  Radeon HD 7990 6GB GDDR5 ? 

Сложих си всичко в калкулатора и ми казва че най доброто захранване което ще е за мен ще е 650 вата.

Системата ми :

Motherboard-AsRock B75 Pro3

Ram-Corsair 16GB DDR3 1600MHz 1,5v

GPU-Sapphire HD7950 Vapor-X

HDD-Seagate Barracuda 2tb 7200 SATA3

CPU-intel core i7 2600k

Cooler- Evercool buffalo

PSU-Epsilon 80Plus 700w

3 120мм LED Fans

Радеонката с 2х8 пина не е от най-лакомите 7990,картата се връзва на +12V2 и +12V4 с двата ПСИЕ кабела,но ако и на двата има по 8 пина;при положение,че единият е 6 пина,може да се ползва преходник и да се върже към молексите на +12V3 (линиите трабва да са разграничени цветово),но не е препоръчително,защото така или иначе захранването е на ръба,а на V3 ще има и други консуматори.В общи линии захранването ще се справи с 2х8 пиновата,ако не се клоква системата.Вече друг е въпросът в какво състояние е и докато не пробваш-няма да разбереш.

Тези неща по-добре ще ти ги обяснят Джейсън,Raymond Ch-питай на лично,а ако няма отговор,обърни се към XECUTIONER,други във форума няма,"които" да са толкова "навътре".

Редактирано от dl777 (преглед на промените)

• Автор
Току що, dl777 написа:

Радеонката с 2х8 пина не е от най-лакомите 7990,картата се връзва на +12V2 и +12V4 с двата ПСИЕ кабела,но ако и на двата има по 8 пина;при положение,че единият е 6 пина,може да се ползва преходник и да се върже към молексите на +12V3 (линиите трабва да са разграничени цветово),но не е препоръчително,защото така или иначе захранването е на ръба,а на V3 ще има и други консуматори.В общи линии захранването ще се справи с 2х8 пиновата,ако не се клоква системата.Вече друг е въпросът в какво състояние е при положение и докато не пробваш-няма да разбереш.

Тези неща по-добре ще ти ги обяснят Джейсън,Raymond Ch-питай на лично,а ако няма отговор,обърни се към XECUTIONER,други във форума няма,който да са толкова "навътре".

В момента картата ми използва 2х8 пинови. Знам че амперите са от значение, а една 12V линия ми е 18 ампера.

Не се обръщай към мен,аз не съм от "незаменимите" и затова все съм с бан; пиши на xecutioner-днес няма "биг брадър" и едва ли пише във "вибокса" коментари по отношение на предаването и участниците,та ще ти отговори.

ХЕСчо,що рече?!

Като се правиш на мъж,моето момче-трябва да си мъж.Като се правиш на "РЕЦЕНЗЕНТ"-трябва да имаш нужните "компетенции",но с писане във вибокса и чакайки майка ти да ти купи видео картичка-не става.Появи ли се питанка за нещо,което може да се прочете в другите форуми-първи;има ли специфичен въпрос за видео или захранване-опа...и не е скатаваш само ти в такива случаи.

Поздрави на капитанчето!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.