Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон от OLX

Featured Replies

Смятам да си взема телефон от olx,проблема е че имам познат който преди си поръча телефон от сайта който се оказа краден и полция дойде да го вземе,и понеже съм карък в живота имам чувството че и аз може да се опаря така,затова имам въпрос понеже телефона който търся гледам да  е  заключен към теленор защото повечето имат гаранционна карта,след като имат (в обявата е показана картата) мога ли да съм сигурен че телефона не е краден и още един въпрос след като има оставаща гаранция но е на чуждо име след като го купя мога ли да ползвам гаранцията

Можете да ползвате гаранцията,ако предишният собственик ви предостави гаранционната карта.

Пазаруването от сайт в който няма възможност за оценяване на продавача си носи рисковете.

Малко ми е неудобно да го кажа,ама само в грузинският език няма главни букви.Поработете над пунктоацията.

Не знам как е в теленор, но по принцип само гаранцията не важи - трябва и касова бележка, мисля че може и с приемо - предавателен протокол (май във виваком е така ако телефона е взет на изплащане и няма касова бележка).

преди 36 минути, alex701 написа:

Смятам да си взема телефон от olx,проблема е че имам познат който преди си поръча телефон от сайта който се оказа краден и полция дойде да го вземе,и понеже съм карък в живота имам чувството че и аз може да се опаря така,затова имам въпрос понеже телефона който търся гледам да  е  заключен към теленор защото повечето имат гаранционна карта,след като имат (в обявата е показана картата) мога ли да съм сигурен че телефона не е краден и още един въпрос след като има оставаща гаранция но е на чуждо име след като го купя мога ли да ползвам гаранцията

Дай линк към обявата първо.
Второ за повечето въпроси е елементарно да получите отговор сам.
Звъниш в Теленор и ги питаш като купиш апарат с гаранционна карта на друго име дали ще има проблем с признаване на гаранцията, като го занесеш ти.

Относно полицията - направете си елементарен договор с 10 изречения, че днес, едикояси дата, Еднолице с ЕГН, л.к. и данните от нея продава едикакъв си апарат с намкъфси имеи на Друголице, с ЕГН, л.к. и данните от нея като бла бла бла бла и прочие.

Моят телефон е закупен от OLX преди 2 години (тогава беше продавалник).  Взех го с гаранционна карта  + касовата бележка, която беше захваната за гаранцията (от Виваком е купуван). Телефончето беше на 2 седмици когато го взех. Гаранцията вече изтече, но не ми се е налагало да я ползвам. Ако тези документи са налице, мисля че няма за какво да се притеснявате.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.