Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за екран

Featured Replies

Здравейте!

В момента пиша от Acer Aspire v3-571g. Прилична 15,6 инчова машинка, но отскоро по цял ден се "кьора" в него и ми се иска да го сменя. Причината е изморени очи, леко главоболие. Огледах сайтовете за продажби (надявам се скоро и някоя промоция да има), но не мога да се насоча към някаква матрица. За сега съм се спрял на матова, full HD, без ШИМ в подсветката, матрица - примерно на този Aspire E5-572G

Понеже се очертава дълго време да си се гледаме с него, това е главното изискване - дисплей щядащ окото. Честно казано не знам дали това е възможно, но най-малкото сегашния ми е гланцов и изисква планиране на позицията преди да започнеш работа върху него. Самата работа е писане на код. Бях разглеждал и предпазващи очила, но и към тях съм скептично настроен. И все пак ако някой е виждал комбинация между хубав екран и някакви очила - нека сподели :)

Относно останалите параметри:

До сега i5-3210 + 4gb RAM + GT630M ми вършиха и вършат добра работа както за "кодене" (IDE-та - Visual Studio, PHPStorm  и т.н.), както и от време на време релаксиране с DOTA2, така че посочения от мен покрива тези изисквания доста отгоре.

Задължително ще му предвидя и SSD.

Относно бюджет ориентирам се към този ценови клас, защото за в бъдеще предвиждам настолна машина с хубав монитор, та 1400-1500, само за лаптоп.

Поздрави!

Защо просто не си вземеш монитор ? Или не намалиш яркоста, повярвай, това помага много. (или да използваш по-тъмни теми, ако е възможно)

Редактирано от niki292002 (преглед на промените)

В момента съм с такъв лаптоп и повярвай,има голяма разлика в двата дисплея,единственият недостатък(който аз смятам че не е от голямо значение)е,че е неудобен за гледане под ъгъл ( 45°)

Виждаш негатив, нали ? Да, така и аз бях със стария монитор.

Чак толкова много не,трябва да го погледна от бая голям ъгъл за да изкара негатив.

Не негатив, а инвертиране на цветовете е точната дума.

• Автор
преди 3 часа, XxeoN написа:

В момента съм с такъв лаптоп и повярвай,има голяма разлика в двата дисплея,единственият недостатък(който аз смятам че не е от голямо значение)е,че е неудобен за гледане под ъгъл ( 45°)

Тоест си с такъв като на E5-572 или V3-571?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.