Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смартфон до 140 лв - втора употреба

Featured Replies

Знам, че бюджетът е доста малък, но изискванията към телефона само просто батерията да държи повече, да има що годе хубава камера и да става за браузване. Сега се колебая между Lumia 535 и Lenovo A536 - вървят по 120 лв втора ръка? Кое е по-добро? Май Лумията, но тая ОС хич не ми хваща окото, доста гаден user interface? Кажете между тези 2 модела кое е по-добро и разбира се ако има нещо друго предлагайте.

аз имам  Lenovo A536  ще ти кажа четова е много добър телефон и няма да съжаляваш занищо имаго и първа употреба като цената муе малко по скъпа 175 леваhttp://slu6alka.com/mobilni-telefoni/lenovo-gsm/Lenovo-A536-Dual-Sim.htmlима камера със светкавица четириядрен процесор и доста добра батерия.Има и предна камера за видео разговори.

Редактирано от Dobromir Simov (преглед на промените)

Аз си купих xperia M2 втора ръка и съм много доволен! Добра камера, 4 ядрен- достатъчно бърз, батерията 4-5дни със средно ръчкане(това първо зареждане при мен) и долу-горе ти е в бюджета ;)
Иначе по-добре Леновото от лумията, главно заради ОС

Твърдо за Lumia-та. Основно заради ОС. Там няма да видиш никакъв лаг. ;) Приемете го, Windows Phone размазва всичко друго в бюджет до 150 лева. Но, ако можеш да разшириш до 200, се появяват доста възможности...

Lumia-та е по - добра от A536. Дисплея при Lumia е IPS и с малко по висока резолюция и Gorilla Glass 3, а при A536 е обикновен TFT и се вижда сравнително по зле, не знам с какво защитно покритие е на display-я. Параметрите са сходни, но за win phone е нужно много по - малко за да работи стабилно и без лаг. Камерите са 5 mpx като на Lumia-та и предната е толкова. Обаче Lenovo-то го дават, че снима full hd клип а за Lumiа само 480p.

преди 6 часа, TheDarkAngelOfHope написа:

Lumia-та е по - добра от A536. Дисплея при Lumia е IPS и с малко по висока резолюция и Gorilla Glass 3, а при A536 е обикновен TFT и се вижда сравнително по зле, не знам с какво защитно покритие е на display-я. Параметрите са сходни, но за win phone е нужно много по - малко за да работи стабилно и без лаг. Камерите са 5 mpx като на Lumia-та и предната е толкова. Обаче Lenovo-то го дават, че снима full hd клип а за Lumiа само 480p.

Ето това е, разбрах, че lumia-та е по-доброто решение без дори да погледна харакеристиките им.

преди 19 часа, rock n roll написа:

Знам, че бюджетът е доста малък, но изискванията към телефона само просто батерията да държи повече, да има що годе хубава камера и да става за браузване. Сега се колебая между Lumia 535 и Lenovo A536 - вървят по 120 лв втора ръка? Кое е по-добро? Май Лумията, но тая ОС хич не ми хваща окото, доста гаден user interface? Кажете между тези 2 модела кое е по-добро и разбира се ако има нещо друго предлагайте.

Ще купуваш втора ръка, значи не държиш на гаранция. Защо не погледнеш китайските сайтове има доста интересни предложения до около 70 долара.

Доставката е около 15-20 дена и е безплатна. Единствено ти трябва дебитна карта.

Doogee X5/X5 Pro

http://www.aliexpress.com/item/Original-Doogee-X5-X5-Pro-4G-LTE-Mobile-Smart-Phone-5-HD-1280x720-IPS-MTK6735-Quad/32471302353.html?spm=2114.01010108.3.19.qi5k6f&ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_80,searchweb201644_0,searchweb201560_6

преди 37 минути, П.е.т.ъ.р написа:

Ще купуваш втора ръка, значи не държиш на гаранция. Защо не погледнеш китайските сайтове има доста интересни предложения до около 70 долара.

Доставката е около 15-20 дена и е безплатна. Единствено ти трябва дебитна карта.

Doogee X5/X5 Pro

http://www.aliexpress.com/item/Original-Doogee-X5-X5-Pro-4G-LTE-Mobile-Smart-Phone-5-HD-1280x720-IPS-MTK6735-Quad/32471302353.html?spm=2114.01010108.3.19.qi5k6f&ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_80,searchweb201644_0,searchweb201560_6

Не и задължително. Може да използва Cashterminal и WebMoney. Единствено одържа 7%, но за мен не е чак такъв проблем.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.