Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ относно покупка от Ali Express

Featured Replies

Преди известно време купих една стока от AliExpress, която има проблем (поне според мен). Направих диспут, не се споразумяхме с продавача и направих ескалация на диспута. Днес получих това:

The dispute (order id: ****** ) has been closed today and we have made a mediation. You can log in to <http://trade.aliexpress.com/issue/issueDetail.htm?issueId=******> to check the details.

Complaints from buyer     Judgement from AE     Invalid Reason
Missing accessories     Invalid     No valid evidence such as pictures or video's

Final resolution: Full Payment Release
Seller's responsibility: NO

Please spare a few minutes to provide feedback on the service I have provided. We strive on improving our performance consistently, and feedback ratings help us evaluate our performance further.

Thank you for your cooperation and support, and hope you have a great experience shopping with AliExpress. Your understanding and cooperation will be appreciated.

Best regards,

AliExpress Case Management Team

Поназнайвам , но малко английски, ползвах и Гугъл преводач, което не ми изясни същността на отговора им, а само ме разсмя като стигнах до:

Цитат

...Жалби от купувача Страшния съд от AE Invalid Причина...

Та реших да попитам тук- понеже има доста начетени потребители, в чия полза са решили спора и въобще все още ясно ли е решено ли е или не? Благодаря!

P.S. Ето и снимка от имейла, който са ми пратили:

Disp.jpg

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Доколкото разбирам жалбата ви е отхвърлена заради невалидна причина. Публикували ли сте снимка или видео с проблема?

Стигнали са до посредничество, защото не си приложил снимки в качество на доказателство, за което са закрили диспута и са освободили продавача от отговорност.

• Автор

Хм, да, явно са отхвърлили. Снимка съм публикувал, то така е направено, че не можеш да направиш диспут без да пуснеш някаква снимка. Първоначално не ми беше ясно какво имат предвид под: Final resolution: Full payment release и мислех да не би да означава, че трябва да ми върнат парите, но после се сетих, че ако ми връщат ще е refund.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

преди 2 минути, ivankrivodol написа:

Хм, да, явно са отхвърлили. Снимка съм публикувал, то така е направено, че не можеш да направиш диспут без да пуснеш някаква снимка. Първоначално не ми беше ясно какво имат предвид под: Final resolution: Full payment release и мислех да не би да означава, че трябва да ми върнат парите, но после се сетих, че ако ми връщат ще е refund.

Не, release означава освобождавам. Т.е. парите се освобождават и дават на продавача. И си помислете дали на снимките е било ясно за какъв проблем иде реч

• Автор
Току що, capnemo написа:

Не, release означава освобождавам. Т.е. парите се освобождават и дават на продавача. И си помислете дали на снимките е било ясно за какъв проблем иде реч

Благодаря!

Добре е, ако има възможност разбира се, като се получи доставката, да се заснеме самото разопаковане-почти всеки има телефон, който записва видео. Така човек значително си улеснява нещата, ако се получи нещо счупено, неотговарящо на описанието или да се документира некорекната работа на устройството.

преди 6 минути, ivankrivodol написа:

...

Поръчах конкретен тип батериики, но получих друг, непотребен. Направих снимка, която приложих към съобщенията с продавача. След няколко уточнения се съгласи, да ми изпрати нужния формат без допълнително заплащане.

batt.jpg

И последвал отговор

"Hi,dear sir or madam
Thanks for your quick reply
It is my pleasure to help you about this issue ,
We will arrange to resend you a new one today, pls wait patiently.
but could you kindly leave positive ratings to us?
Your understand will be highly appreciated
Have a nice day
Best regards
"

Алиекспрес е площадка за регистрирани търговци. И сайта и търговците държат на репутацията си, което е в полза на купувача. За в бъдеще ще занете и поръчвайте от магазини с висок рейтинг, а за по-сигурно влизайте в кореспонденция с тях и изисквайте снимка на складова наличност или тест на продукта.

преди 1 час, spielberg написа:

Добре е, ако има възможност разбира се, като се получи доставката, да се заснеме самото разопаковане-почти всеки има телефон, който записва видео. Така човек значително си улеснява нещата, ако се получи нещо счупено, неотговарящо на описанието или да се документира некорекната работа на устройството.

Точно както с дисплея. Имаше лек дефект, една линия която се вижда само на бял фон, но си получих 70% от цената...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.