Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте. Имам проблем с ето това (прикачил съм снимка) . Това ми се появява когато батерията ми стане на 15 % или по-малко , по принцип тогава ме предупреждава , че имам малко батерия и трябва да го заредя. Като натисна "ОК" се появява отново и така..  Интересното е ,  че като го сложа в зарядното това съобщение се маха и мога да ползвам телефона нормално, но като го махна отново се появява. Правих factory reset, но не се оправи... Какво да правя?

    img.jpeg

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Person    279

      Спри автоматичното синхровизиране. Синхронизирай само при нужда.

    Редактирано от Person (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    преди 15 минути, techmaniac написа:

    Какъв е модела на телефона ? ROM сменян ли е ?

     

    12395500_533048676858033_1020563985_n.jpg

    преди 10 минути, Person написа:

      Спри автоматичното синхровизиране. Синхронизирай само при нужда.

    Това нищо не ми говори. Подробно ако може.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Person    279

      Влез в Settings-Accounts and sync там където е акаунта ти спираш синхронизирането.


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    VipKokata    1809

    Това със синхронизирането, ако помогне ще си отрежа главата. 

    Носете им го тоя Telenor Smart да си го префлашнат наново (работа за 1 час) в магазина. 

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    niki292002    2506
    преди 1 час, VipKokata написа:

    Това със синхронизирането, ако помогне ще си отрежа главата. 

    Носете им го тоя Telenor Smart да си го префлашнат наново (работа за 1 час) в магазина. 

    То е работа за един час, но ще го държат месец... Най-напред пробвай класиката - фабрични настройки.

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    на 19 Декември 2015 г. at 22:47, niki292002 написа:

    То е работа за един час, но ще го държат месец... Най-напред пробвай класиката - фабрични настройки.

    Това го направих вече.Преди час го направих отново и да се надяваме сега като падне под 15 % да не се появява.
    Все още се появява за жалост..

    Редактирано от Йордан Желев (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.