Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за Asus K555LB-XX219D

Featured Replies

Здравейте

първо, за много години! :) Сега, директно на въпроса. Харесах си лаптоп Asus K555LB-XX219D. Компютърът е за игри. Моля, без коментари, като за тези пари, и малко отгоре, ще си купиш идеален компютър, настолен. Това ми е ясно. Сега, какво ви е мнението за този лаптоп? Дали няма да му изгори ram-а при по-голямо натоварване? Струва ли си парите, като цяло? На мен ми се струва добре, но все пак. Ако имате някакви съвети, освен да си купя настолен компютър, ще се радвам да ги видя. 

П.П. Извинявам се, ако има вече тема, но не намерих.

Успешна година! :)

Редактирано от KovachX (преглед на промените)

преди 5 минути, KovachX написа:

Здравейте

първо, за много години! :) Сега, директно на въпроса. Харесах си лаптоп Asus K555LB-XX219D. Компютърът е за игри. Моля, без коментари, като за тези пари, и малко отгоре, ще си купиш идеален компютър, настолен. Това ми е ясно. Сега, какво ви е мнението за този лаптоп? Дали няма да му изгори ram-а при по-голямо натоварване? Струва ли си парите, като цяло? На мен ми се струва добре, но все пак. Ако имате някакви съвети, освен да си купя настолен компютър, ще се радвам да ги видя. 

Успешна година! :)

Само една забележка: разделителната способност на екрана е малка

• Автор

Не е ли 1366x768 

• Автор

Като за тези пари, не мога да търся нещо супер голямо. :) Все пак, всеки се разполага според чергата си. 

преди 1 минута, KovachX написа:

Като за тези пари, не мога да търся нещо супер голямо. :) Все пак, всеки се разполага според чергата си. 

Вие си решавате. Само че преценете много добре, защото по-късно може да се наложи да си купувате външен монитор

• Автор

Да стигнем до там, ще го измислим. Знаете ли как му е корпуса? Защото преди грубо 4 години и половина взех уникално Notebook-че на Samsung, което работи безотказно във всякакви ситуации, но корпуса му е проблемен и за това ще го сменям. 

Процесора е със U което означава енергоспестяващ,видео картата е по-скоро за работа с професионални програми изискващи 3Д -Аутокад ,Фотошоп и т.н..Да може и да подкараш някои игри но не очаквай чудеса.За пластмасите на този клас лаптопи е казано всичко,евтина рециклирана от стари запалки и шишета.Лаптопите с качествена сглобка и шаси са бизнес класа,нямат външно видео ,имат 14 инча дисплей но качеството на изработка е най-високо.Струват от 2500 лв нагоре.Съвета ми е да не купуваш тази стока,особено за игри

• Автор

Като цяло, въпроса е дали ще издържи 4-5 години, после ще взимам нещо качествено - кутия. Вашият съвет е да е без U? Нещо друго? И аз не очаквам да ми вървят игрите на Ultra, а съвсем нормално - Medium. :)

Сега се поразрових, защото това с U-то и енергоспестяването не ми хареса особено. Намерих си нещо, по-стабилно от това, за същите пари - Asus K550JF-XX004D. Какво ви е мнението и за него?

Редактирано от KovachX (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.