Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инструментал на песен

Featured Replies

Ползвам Audacity за рязане на песни/инструменталите им и евентуално миксиране. Това, което искам е да транспонирам от една тоналност в друга. Например от до в си мажор (поста по-горе).

:mark:може и да не съм разбрала нещо

• Отговори 85
  • Прегледи 37,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мен всички ме знаят във форума,че правя инструментали на поп-фолк песни, нямам какво да се рекламирам

• Искам да напомня на всички че във форума не се толерира пиратството!!!

• При цялото ми уважение към изработващите инструментали и към Румен в частност, защото той е предоставил много свои авторски инструментали безплатно, време е да актуализирате цените си Покупка през

Трябва ти функция, която се нарича Elastique Time Stretch, има я във програмата Sound Forge Pro, в меню Process мисля че беше. Разликата с всички останали методи е, че този не поврежда качеството на песента :)

Колегата в горния пост, много правилно ви е насочил - Audacity! А ако искате да копаете с багер в саксия, приемете другото предложение. Успех.

Редактирано от drebe_n (преглед на промените)

Трябва ми инструментал на Aura Dione- Friends! Благодаря предварително ;) ;) ;)

Google е твоя най-добър приятел.
  • 1 месец по-късно...

Съжалявам, че питам като будала, ама къде са темите за БГ инструментали и инструментали на чуждоезични песни. Отдавна не съм влизал...

ако някой е заинтерисован продавам всякакви инструментали на цени които не си струва даже

да коментирам бг,поп фолк,народни ,сръбски,английски ,руски и други.

пиши на лично над 10бр.отстъпка!

здравейте! ако някой е заинтерисован,продавам всякакви инструментали

на символични цени над 10бр.отстъпка!

бг.поп фолк,народни,сръбски,руски английски и други!

пишете на лично и питайте за песен ;) :handshake:

здравейте! ако някой е заинтерисован,продавам всякакви инструментали

на символични цени над 10бр.отстъпка!

бг.поп фолк,народни,сръбски,руски английски и други!

пишете на лично и питайте за песен ;) :handshake:

• 3 месеца по-късно...

А На Невена Цонева - Не изчезвай? Ще съм много благодарна, ако ми го намерите :wors: :wors: :wors:

• 1 месец по-късно...

Здравейте ! И аз търся програма, с която да мога да проненям тоналностите на оригинални инструментали в мp3 format казаха ми за

tazi: nero wave editor имало я в NERO 8 дръпнах го но не видях да има nero wave editor моля да ме светнете и ако някои я има да мия прати на [email protected] или поне да ми пишете има ли шанс да намеря такава програма !

Благодаря ви!

Здравейте ! И аз търся програма, с която да мога да проненям тоналностите на оригинални инструментали в мp3 format казаха ми за

tazi: nero wave editor имало я в NERO 8 дръпнах го но не видях да има nero wave editor моля да ме светнете и ако някои я има да мия прати на [email protected] или поне да ми пишете има ли шанс да намеря такава програма !

Благодаря ви!

Отивате на сайта на производителя и си я купувате!

Аз работя с Adobe Audition 1,5 но всеки инстром. променен с повече от 2-3 тона се уврежда (друма се дублира, баса почва да глъхне и др.) това важи за всички програми. Моят съвет е песента да се направи в миди формат, да се уточни тоналността и после да се обърне в мп3, трудно е но така звучи най-добре.

• 2 седмици по-късно...

Pаботя с програма, която е доста скъпичка.Работи в три октави. Ако някой реши, че мога да му бъда полезен нека изпрати линк на парчето на e-mail [email protected] и обяснение за желаната тоналност.

Редактирано от V. Nachev (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, може ли някой да ми каже как да направя инструментал на песен с програмата VirtualDJ.Казаха ми , че с тази прогара свава , но не ми казаха как точно.Може ли да ми кажете?Благодаря предварително!

Здравейте !!

Правя тази тема защото се нуждая от професионална помощт. (ако съм я побликувал на грешното място моля да бъде преместена )

Така .Можели някой да направи същият инструментал за около ден на песента ЗАЕДНО СЪС ТЕП испълнена от Дивна , Поли ГЕНОВА и компания ?? Инструментала ми трябва само за едно единствено испълнение за тази сряда когата ще имаме Коледно тържество .Всички от класа избраха да изпеем тази песен ,но проблема е ,че никаде немога да открия инструментала !! Опитах какво ли не ! Със повече над десет програмки да заглуша вокала ,но ефекта беше почти нулев!!

Можели някой да ми помогне ще съм много благодарен !! Вярвам ,че тука има доста запознати хора със музиката и направата на инструментал.Качеството не от голямо значение няма да се изпълнява на качествена техника и няма да има 10.0000 хора !! Моля се някой да ми помогне защото това за мен значи много !!!

Благодаря Ви предварително !!!

Mоже да свалите българската песен >>Tyk

И оригиналната версия >>Tyk

Всеки музикант може, но училището явно не може да ви ограмоти вече....

Ето и Skype the-hip ,или gangstashti3 можете и на двата да ми пишете налиния съм нон стоп

Всеки музикант може, но училището явно не може да ви ограмоти вече....

Можеш ли да ми помогнеш ??

• 1 месец по-късно...

Някой може ли да направи инструментал на 

Знам , че я има навсякъде но точно този вариант не откривам никъде . Ще съм много благодарна ако помогнете :) 

• 3 седмици по-късно...

При цялото ми уважение към изработващите инструментали и към Румен в частност, защото той е предоставил много свои авторски инструментали безплатно, време е да актуализирате цените си :)

Покупка през интернет на професионално направен инструментал с опция да бъде изтеглен с бек вокали или без тях струва около 9 лева. Не може вие да поставяте цена от 25 лева за инструментал без бек вокали. Аз лично веднага бих закупил поне 10 инструментала на български песни, ако са на достъпна цена. Така, както ги предоставят колегите ви по света :)

Приятелю, за девет лева едва ли някой ще продаде труда си-аз ги изработвам по 30-и са малко, защото колегите вече вземат по 40-50 лева.Говоря за качесвено направен инструментал, не за някоя боза

Цветелина Грашич-Искам те

[email protected]

някой ще можели да ми помогне ???

Аз мога-пиши ми [email protected]

Отивате на сайта на производителя и си я куИзтеглете си караоке фън плеър и готово-който не може да се справи, за 3,4,5 лева ще му оправя всяка тоналност [email protected]

Някой може ли да направи инструментал на

Знам , че я има навсякъде но точно този вариант не откривам никъде . Ще съм много благодарна ако помогнете :)

аз мога да го направя-с това се занимавам [email protected]

Аз ги правя, няма проблем-само дето са малко платени [email protected]

Има специални теми за търсене на инструментали!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

От каде мислите че има оригинални миди файлове, да не би някои да ги е правил нота по нота ? Наскор четох за техника наречена 'Нотописачка'.

• 2 месеца по-късно...

Ужасно много ми е нужен инструментал на Графа- Никой ако някой може да ми намери, ще му бъда крайно, невероятно благодарен.!

ама вие не казвате коя песен?

а колкото до колегите които продават инструментали по 9лв.

пишете при мен са по5 :)

При цялото ми уважение към изработващите инструментали и към Румен в частност, защото той е предоставил много свои авторски инструментали безплатно, време е да актуализирате цените си :) Покупка през интернет на професионално направен инструментал с опция да бъде изтеглен с бек вокали или без тях струва около 9 лева. Не може вие да поставяте цена от 25 лева за инструментал без бек вокали. Аз лично веднага бих закупил поне 10 инструментала на български песни, ако са на достъпна цена. Така, както ги предоставят колегите ви по света :)

и при моите уважения,но при мен са от цял свят,главно бг и са по 5лв на парче!аз съм ги копувал през годините и за това ще си ги продавам на колкото искам.затова ме търсят щото не дера кожите на хората.веднъж се прави ,а се продава стотици пъти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тъжното е обаче,когато правени инструментали се предлагат на такива цени!Просто трудът ни се обезценява тотално!Лоши времена настанаха...

P.P.

Желателно е новите изречения да започват с главна буква.Просто така се пише.

Редактирано от rosinant2 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.