Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Huawei P8 Lite vs. Lenovo P70

Featured Replies

Здравейте, препоръчах на баща ми да вземе Huawei P8 Lite от Vivacom, защото ми се стори най-добрата оферта за телефон около 300-350 лв на изплащане. Днес го донесе и телефонът изглежда супер. Проблемът е че в брошурата която донесе предлагат и Lenovo P70, само с лев на месец по-скъп. Дали Леновото са го намалили в няколкото дни откакто аз гледах или просто съм го пропуснал по незнайни причини., още не ми е ясно, но въпросът ми е дали Lenovo-то си заслужава разправията да се върне утре той и да пробва да го смени. Не че знам дали това е възможно де, но най-малкото споразумението би трябвало да може да се анулира. Цените на двата телефона с договор са:

Huawei P8 Lite 13,90лв./24 месеца           Lenovo P70 14,90лв./24 месеца 

Осемядрен 1.2GHz                                        Осемядрен 1.7GHz

2200 mAh                                                      4000 mAh

Телефоните изглеждат идентични, но Леновото има чуствително по-голяма батерия и по-бърз процесор, поне на хартия.

Редактирано от Vayu.Ap (преглед на промените)

Препоръчвам ти Леновото не само заради батерията,но и като цяло.Хардуерно е по-добър от P8 Lite.Ако съм на твое място бих избрал Леново P70. :)

Редактирано от marto99 (преглед на промените)

• Автор
преди 5 часа, marto99 написа:

Препоръчвам ти Леновото не само заради батерията,но и като цяло.Хардуерно е по-добър от P8 Lite.Ако съм на твое място бих избрал Леново P70. :)

Марто, благодаря ти за отговора! Хардуерно Леновото е по-добър няма съмнение, но имам леки притеснения относно негативните ревюта за 3G и микрофона на p70. Явно са създавали не малко проблеми на собствениците на телефона и може би след ъпдейти са оправени, но не можах да си изясня дали е така. Затова ми се щеше да напише някой който има директни впечатления от Леновото. 

преди 9 часа, Vayu.Ap написа:

Марто, благодаря ти за отговора! Хардуерно Леновото е по-добър няма съмнение, но имам леки притеснения относно негативните ревюта за 3G и микрофона на p70. Явно са създавали не малко проблеми на собствениците на телефона и може би след ъпдейти са оправени, но не можах да си изясня дали е така. Затова ми се щеше да напише някой който има директни впечатления от Леновото. 

Да наистина в ревютата които съм гледал телефона има проблеми с обхвата,но може да е оправено както каза ти с някой друг ъпдейт.

Проблемите на Леново винаги са били и ще останат софтуерни.
Извън 3-4 модела, които са чудесни и поизчистени на 95%, вървят добре и нямат повечето описани по форумите проблеми, всичко останало е сеч.

Проблемите с обхвата (най-вече при Виваком) не само не са изчистени, но незнайно защо продължават да подменят апарати и да връщат пари на хората, а проблемите не се чистят.
Говоря за Леново, а не за оператори и дилъри и затова винаги препоръчвам тази марка да се купува от представителите за България.
Само те подменят и връщат пари за проблемните бройки и са наясно с проблемите или поне с повечето.
При всички останали е мъка с опита за сервизиране на апаратите, преинсталациите и прочие, което оставя в потребителя горчив привкус от факта, че месец-два-три е без апарат.

Редактирано от algor
правопис (преглед на промените)

• Автор

Значи algor, ти си на мнение, че с Леново от Виваком, бих си създал повече главоболия, отколкото да имам предимства спрямо Huawei. Разбира се винаги може човек да попадне на читава бройка, но и обратното е много възможно и щом казваш, че мъките са огромни после, а явно Леново п70 има проблемни бройки на пазара, явно по-добре да не сменям. А за батерията на Huawei P8 Lite, имате ли впечатления, това е големият недостатък спрямо Леновото?

Моя съученичка е с П8 лите и е доволна за сега.

преди 1 час, Vayu.Ap написа:

Значи algor, ти си на мнение, че с Леново от Виваком, бих си създал повече главоболия, отколкото да имам предимства спрямо Huawei. Разбира се винаги може човек да попадне на читава бройка, но и обратното е много възможно и щом казваш, че мъките са огромни после, а явно Леново п70 има проблемни бройки на пазара, явно по-добре да не сменям. А за батерията на Huawei P8 Lite, имате ли впечатления, това е големият недостатък спрямо Леновото?

Има и читави бройки, разбира се, не са на сто процента скапани.
Относно батерията на P8 около мен няма човек, който да не изкара деня.
Е, ако го намачкаш с тежки приложения и не му гасиш екрана няма как да изкара деня, но има евтини варианти за преносими батерии, дозареждания и т.н.

• Автор

Благодаря ви за отговорите, най-вероятно ще запазим  P8 - цата, по-нататък може да напиша впечатления как се държи батерията. Иначе знам има преносими батерии, ако се наложи ще вземем и такава. Иначе телефонът е доста хубав като дизайн и най-вече много плавно "мазно" работи самото меню. Освен нормален и интелигентен режим на хабене на батерията, има опция и за тотално изключване на самите приложения, и телефонът остава като обикновенна слушалка с черно-бял интерфейс. Явно при екстремнни ситуации и това е вариант.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.