Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли някой с мобилен нет на булсатком или макс телеком?

Featured Replies

Здравейте,

Има ли някой тук с мобилен нет на булсатком или макс телеком с достатъчно трафик?

Искам да тестваме как ще върви онлайн телевизия за таблет (1 мегабит/сек) преди да се обвържа с договор. ТВ-то е платено и много стабилно на 3G ама трафика не ми стига за дълго гледане и за това ще взимам 4G - казаха ми че Булсат няма лимит ако гледаш стрийм до 1 мегабит.

За отзовалите се ще уредя достъп до ТВ-то и за вас ;)

преди 7 минути, danceboysf написа:

казаха ми че Булсат няма лимит ако гледаш стрийм до 1 мегабит.

Сиреч - мобилен интернет със скорост под 1 мегабит няма лимит на трафика?

Не се занимавайте с мобилния интернет на Булсатком. Покритието е изключително малко на този етап, както и на повечето места, където има покритие, скоростите са ниски или бивате прехвърлени към мрежата на Max по скорости различни от тези в договора. Както и офертите им не са най-добрите на пазара до този момент. След време може да се обвържете с тях, но на този етап не си струва. За Max не знам как стоят нещата, те са няколко идеи по-развити от Булсатком, което е и разбираемо. Общо взето, 4G интернет връзката в България на този етап си е доста зле.

преди 8 минути, ✯Blue Ray✯ написа:

Не се занимавайте с мобилния интернет на Булсатком. Покритието е изключително малко на този етап, както и на повечето места, където има покритие, скоростите са ниски или бивате прехвърлени към мрежата на Max по скорости различни от тези в договора.

Нямам и не съм имал нищо с булстаком, но на мен впечатлението ми е че си вършат работата и в момента имат кампания за разширяване покритието на мобилен интернет, защото преди два месеца ги гледах, че полагат антена на блок в Плевен.

Те покритието го увеличават, но не и качеството. Скоростите някъде са мизерни, а пък някъде покритието им е посредством мрежата на Max. В това няма лошо, но към техните мрежи скоростите са различни, от договорените. Лимита на трафика също трябва да се вземе под внимание. Както и следното съобщение:

Булсатком има правото през периодите на пикова употреба на услугите за мобилен достъп до интернет да ограничава скоростта на upload и на download на всеки потребител, който използва прекомерно мрежовите ресурси за сметка на останалите потребители, като дали употребата е прекомерна се преценява от Булсатком в зависимост от натовареността на мрежата и зоната на покритие. 

Според мен, по-добър вариант между двата оператора е Max.

• 1 година по-късно...

Темата актуална ли е още? Отзовавам се, абонат съм на Макс Телеком! 

• 2 седмици по-късно...

Така е минете към мтел. Един тест от снощи от град Сливен.

Играя на една игра, чудовищни изисквания. 4 игри, 4 прекъсвания, 4 загуби. От 85% успеваемост паднах на 67.

ГАРАНТИРАНО ОТ МТЕЛ!!!

Със същият апарат само за проба с една вивакомска карта - не мръдна нета.

Screenshot_2017-03-01-22-33-36.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.