Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,предложете ми конфигурация конкретно за тази игра,да може да се играе на 1920х1080 без да има проблеми при 25 играчи райд или пвп.Бюджет-не съм наясно колко ще е необходим-възможно най-ниския,да държи около 50-60fps при максимални настройки без да има проблеми.Предпочитанията ми са към Интел като смятам да не клоквам.Благодаря,предварително!

преди 10 часа, Roujin Z написа:

Количка

пс. За подобрение още пари за SSD и по-добър интернет.

Това, но ако ти е възможно захранване XFX TS 430 Bronze, няма и 30лв повече, а като качество има предимство.

• Автор
преди 10 часа, Roujin Z написа:

Количка

пс. За подобрение още пари за SSD и по-добър интернет.

Благодаря,за предложението.SSD какво ще подобри-не е ли за операционната система основно?Приятно съм изненадана,че за 1000 лв.може да се сглоби такава конфигурация.Доста четох за около тая сума мнения-правилно ли съм се ориентирала,че следващата стъпка за видео+процесор е http://nikem-bg.net/cart/56104p1r54209p1rf.html

преди 7 минути, Кремена Георгиева написа:

Благодаря,за предложението.SSD какво ще подобри-не е ли за операционната система основно?Приятно съм изненадана,че за 1000 лв.може да се сглоби такава конфигурация.Доста четох за около тая сума мнения-правилно ли съм се ориентирала,че следващата стъпка за видео+процесор е http://nikem-bg.net/cart/56104p1r54209p1rf.html

i3-6320 не ти трябва за 200MHz и 1MB L3 кеш повече да дадеш 80лв не си струва. Минималната стъпка за процесор е i5-6400, иначе за видеото си се ориентирала добре, но с това което ти е предложено във второто мнение няма да имаш проблеми в WoW, само виж захранването, което ти посочих.

Редактирано от antigravity (преглед на промените)

• Автор
преди 1 минута, antigravity написа:

i3-6320 не ти трябва за 200MHz и 1MB L3 кеш повече не си струва. Минималната стъпка за процесор е i5-6400, иначе за видеото си се ориентирала добре, но с това което ти е предложил във второто мнение няма да имаш проблеми в WoW, само виж захранването, което ти посочих.

За захранването съм съгласна,значи ако е i3 -6100 e достатъчен ли ще е за http://nikem-bg.net/cart/54209p1rf.html ,в смисъл дали е подходящ за тази карта,a ако е i5 мисля да е i5 6500 заради GHz.За Wow знам,че процесора е много важен,поне така съм чувала :)

Току що, Кремена Георгиева написа:

За захранването съм съгласна,значи ако е i3 -6100 e достатъчен ли ще е за http://nikem-bg.net/cart/54209p1rf.html ,в смисъл дали е подходящ за тази карта,a ако е i5 мисля да е i5 6500 заради GHz.За Wow знам,че процесора е много важен,поне така съм чувала :)

Достатъчен ще е, WoW не е толкова процесорно зависима игра, но ако можеш да си позвлиш i5, струва си заради истинските 4 ядра, които скалират по-добре от двете виртуални на i3.

Въпросният i3 е напълно подходящ и за доста по-силни карти.Та значи идва въпросът,дали си заслужава да се влагат повече средства за нещо,чиито възможности няма да се ползват.

Току що, onogondur написа:

Въпросният i3 е напълно подходящ и за доста по-силни карти.Та значи идва въпросът,дали си заслужава да се влагат повече средства за нещо,чиито възможности няма да се ползват.

Ако няма да се играе нищо друго освен WoW, знаем отговора на този въпрос. 

• Автор
преди 2 минути, onogondur написа:
преди 1 минута, antigravity написа:

Ако няма да се играе нищо друго освен WoW, знаем отговора на този въпрос. 

90% само това ще се играе,а ако избера i3,мисля да е i3-6320 i3-6300 ,поне да от последно поколение i3.

Току що, Кремена Георгиева написа:

90% само това ще се играе,а ако избера i3,мисля да е i3-6320 i3-6300 ,поне да от последно поколение i3.

i3-6100 е от последното поколение и разликата с посочения от теб i3-6320 е единствено в малко по-високата тактова честота и 1MB кеш от трето ниво повече, тия неща ще дадат разлика в рамките на статистическата грешка, така че няма смисъл надценката.

Реална разлика между тия и i3 6100 няма да видите.Това при работа с тия процесори.Така че,просто приемете,че в момента този i3 е най-доброто и производително бюджетно решение.И е последно поколение Skylake.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Да не пускам нова тема(макар да ми се струва,че е необходимо) пускат се конфигурации главно от Никем и Скай-да наясно съм там е най-изгодно като сравнявах с други.Въпроса ми е дали наистина е изгодно да си вземеш на части или сглобено при положение,че не си от София.Да има разлика в цените на отделните магазини(стигат дори и 200лв разлика),но при някаква повреда,няма ли пак да дадеш тази разлика по куриери и да чакаш незнайно колко за да ти го оправят.В тази връзка Никем и Скай имат ли някакви партньори по другите градове?Изкажете плюсове и минуси при поръчка онлайн,все пак не се дават малко пари!

п.п.И двете коментирани фирми според мен "куцат" в информацията за това-съдя по техните сайтове!

Редактирано от Кремена Георгиева (преглед на промените)

Е аз за десетина години съм имал 2-пъти проблем като и двата пъти беше изтекла гаранцията та като потрябва обикновено е свършила. :huh: 

Иначе пратката до там е за твоя сметка. Едва ли е повече от 20 лв. та е далеч от 200 лв. 

Отделно готовите са с намалена гаранция и обикновено дават 2 години общо за всичко та и тук те цакат.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.