Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Hibernation въпрос...

Featured Replies

Запознат съм с тази функция на XP,но имам един въпрос - след като е хибернейтнат компютъра,освен от копчето за пускане да се стартира системата можеше да го направя и от клавиетурата,което ми беше много одобно,но наскоро ми се наложи да извадя за малко буксата на клавиетурата,когато компа беше хиернейтнат и сега се пуска на мишката.Не мога да намеря как да си го върна както преди и ми е много интересно от къде може да се нагласи,защото аз доста съм се ровил в XP и до сега освен от Power Options другаде не съм намирал,а там няма нищо освен да я пусна или забраня.Ако някой може да ми каже как може да си върна старото полеожение...

А правил ли си нещо с клавиатурата след като си я извадил? Същата ли си сложил или друга?

Тези неща се настройват от БИОС-а. Виж там.

Макар че ми е чудно как само от махане на клавиатурата (по време на хибернация) може да спре да работи функцията. Сигурен ли си, че нищо друго не си правил?

• Автор

Ами да сигурен съм и си сложих същата клавиетура.Не съм правил нищо друго :)

Ами да сигурен съм и си сложих същата клавиетура.Не съм правил нищо друго :clap:

Пробва ли с друга клавиатура? Може проблема да е от твоята.

Ами да сигурен съм и си сложих същата клавиетура.Не съм правил нищо друго :help:

А в BIOS-а погледна ли?

Подобни неща се настройват в BIOS, не ги търси в ОС :)

• Автор

Ами ще ви разочаровам - остро ме съмнява да е от клавитурата както до пред малко става след 10 мин не иска,а биоса го изрових целия,но такова нещо не намерих sad.gif

Ами ще ви разочаровам - остро ме съмнява да е от клавитурата както до пред малко става след 10 мин не иска,а биоса го изрових целия,но такова нещо не намерих sad.gif

Я пак го прерови! :P

Какво ти е дъното? - просто не ми се вярва да няма такава опция

• Автор

За да довърша темата ще кажа,че ми се наложи преинстал на уиндоуса и след това отново мога да си пускам компа от клавиетурата когото е в режим стенд бай.

За да довърша темата ще кажа,че ми се наложи преинстал на уиндоуса и след това отново мога да си пускам компа от клавиетурата когото е в режим стенд бай.

В заглавието ти пише, че си имал проблем с хибернацията, а не със standby.

Объркал ли си се или?

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

За да настроиш Hibernate:

start->control panel->power option->hibernate и тук можеш да да настрайваш каквото си искаш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.