Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп до 800 лева-макс 850

Featured Replies

Здравейте, ще ви помоля за малка помощ. Лаптопът ще ми трябва предимно за гледане на филми, видеа etc. Предложения?

Мисля си,че за целите за които ще ползвате машината,ви е достатъчно нещо с вградено видео.Допълнителните видеокарти са източник на последващи проблеми така или иначе.В този ред на мисли,може да си вземете нещо по-евтино,или пък да е с ССД за бързодействие.

преди 13 минути, onogondur написа:

Мисля си,че за целите за които ще ползвате машината,ви е достатъчно нещо с вградено видео.Допълнителните видеокарти са източник на последващи проблеми така или иначе.В този ред на мисли,може да си вземете нещо по-евтино,или пък да е с ССД за бързодействие.

Като казахте се сетих и видях че моделът е този с външна карта. Смених го с този със енергоспестяващия-ново поколение i3. Този кохто исках да предложа е над бюджета.

• Автор
преди 4 часа, Ultimate Computers написа:

Като казахте се сетих и видях че моделът е този с външна карта. Смених го с този със енергоспестяващия-ново поколение i3. Този кохто исках да предложа е над бюджета.

преди 4 часа, onogondur написа:

A тези как са? 
http://www.technopolis.bg/bg/Laptops/Laptop-LENOVO-G50-80-80E502DBBM/p/516728
http://www.technopolis.bg/bg/Laptops/Laptop-ACER-ASPIRE-E5-532G-P8TK-GREY/p/518076

Вчера или онзи ден вече си казах мнението в друга тема относно избор на лаптоп, но ми се струва, че същото важи и в този случай. За какво става дума... Вече имам лаптоп купен втора ръка, днес взех още един. Това, след няколко дни четене на ревюта, сравнение, обмисляне, сравнение на цени и т.н. Ето какво взех за 450 лева - DELL Latitude E6230 (падам си по компактните модели). Отличен външен вид, с някои екстри като 3G и светеща клавиатура. По големите модели, например E6530 не би трябвало да са с по-висока цена, даже напротив. Да, в 3D твоите ще бият E6230, но за това което ще го ползваш, един такъв модел с такъв процесор и м/би ъпгрейд на рам, според мен, просто ще "отвее" тези лаптопи от плод-зеленчука Технополис. След това идва качеството на изработка, за което съм сигурен, че при E6X30 ще е несравнимо с тези огъващи се и скърцащи пластмаси. Наскоро влезнах в един от Техно... магазините и имам някакво впечатление за какво става въпрос като го подържиш малко в ръце. Моя съвет е да не бързаш с покупката, а да погледнеш какво се предлага за същите пари (700-800 лева) при вносителите на употребявана техника, като имаш предвид, че при различните вносители, често един и същ модел, с еднакъв външен вид и параметри, може да има съществена разлика в цената при различните търговци.

EliteBook 8470p взимай това и си свиркай

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.