Премини към съдържанието
DJStenly

Проблем с R9 280x след ъпдейт на БИОС не работи

Препоръчан отговор


Здравейте , днес реших да ъпдейтна картата с нов биос

Картата е Сапфир R9 280X и ъпдейтнах с биос  вер.  015.044.000.005.000000  и след рестарта картата въобще не изгрява . Все едно е изключена ... Сменях слотове и прочие нищо не става ... Как мога да е оправя , моля за хелп .  Тъпото е че ъпдейтнах биоса и на двата биоса на картата . 

Ако може някой да помогне как може да е ъпдейтна на ново със по-старата версия на биоса за да работи .

Мерси много

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  1. Пробвай да я закачиш на друг компютър като 2. картта и да я флашнешп отново или да я флашнеш с предишна версия на vBIOS

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И аз това си мислих , ама на моя пробвах да закача две карти и не стана . Май трябва да намеря компютър с вградена видео карта 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.