Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв процесор да си взема

Featured Replies

Здравейте! Бих искал да помоля за препоръка към някакъв процесор до 100лв

-CPU - AMD Athlon (tm) 64x2 Dual core processor 5000+ 2.61GHZ

RAM-4GB DDR2

MotherBoard-ASrock Alive NF6G-GLAN

GPU-AMD radeon r7 200 series 1gb GDDR5

Захранване-350W

HDD- 1TB

Не...Силно ти препоръчвам да събереш поне още 150-200 лв. и да вземеш поне малко читав процесор като i3 6100, който принципно е минимума за тежките игри.

• Автор
Току що, metallica_333 написа:

Не...Силно ти препоръчвам да събереш поне още 150-200 лв. и да вземеш поне малко читав процесор като i3 6100, който принципно е минимума за тежките игри.

Добре, Но мисля че дъното ми не потдържа Intel

преди 3 минути, metallica_333 написа:

+ още стотина лева за ново дъно, следователно и нова DDR3 памет и то цял нов компютър стана...

А па ако даде 2000 лв ще летиииииииииии!!! Какво ви пита и какво му отговаряте!!!!

Ами иначе тежки игри трудно, да не кажа, че повечето и невъзможно и на минимални ще подкара ... Нека авторът си прецени бюджета и да решава. Преди време и нямах възможност да отделя много пари за PC и се ориентирах към АМД базирана конфигурация и сега само ядове бера. За това по-добре да тръгне лека полека да събира пари за нова. Иначе ако е фен на АМД: http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=44665

Просто за 100 лв . процесор забрави за нови игри.

Редактирано от metallica_333 (преглед на промените)

преди 1 минута, metallica_333 написа:

Ами иначе тежки игри трудно, да не кажа, че повечето и невъзможно и на минимални ще подкара ... Нека авторът си прецени бюджета и да решава. Преди време и нямах възможност да отделя много пари за PC и се ориентирах към АМД базирана конфигурация и сега само ядове бера. За това по-добре да тръгне лека полека да събира пари за нова. Иначе ако е фен на АМД: http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=44665

Някой да ти говори / пише за игри!?! Човека пита за процесор!!! И какви ядове береш ако смея да запитам? Аз имам АМД и нямам никакви проблеми :P

Я погледни втория коментар на автора и след това ми говори. Като те мързи да четеш, що изобщо си правиш труда да коментираш?

преди 1 минута, metallica_333 написа:

Я погледни втория коментар на автора и след това ми говори. Като те мързи да четеш, що изобщо си правиш труда да коментираш?

Поне не му пробутвам Интелски процесор за АМД дъно хахахахаха!!!!

преди 2 минути, metallica_333 написа:

То е ясно че няма да стане този процесор за това дъно. Айде стига толкова офтопик. Давайте си предложенията, и без излишни драми.

5 минути се опита да излезеш от тъпата ситуация, в която сам се набута и сега това ли измисли? + това аз тоя процесор съм му го дал като вариант, ако реши да събира за интелска конфигурация. Просто няма такъв филм-тежки игри и процесор за 100 лв. Толкоз!

ktm2222 единствените процесори които ще "свършат работа" са тия от линка дето ти е дал ExaFlop.

И ги няма по-магазините та не си прави труда да ги търсиш. Само втора ръка тъй като от години не се произвеждат.

Излишно е да се коментират други освен ако няма да сменяш и дъното и паметта. 

пс. Най-доброто което може да сложиш е Phenom II X4 955 следва 945 после 925 и те така гледай си списъка.

965 например не се поддържа щом го няма та като го видиш в продавалника не му се мятай.

http://olx.bg/ad/danna-platka-m4a785td-v-evo-v-komplekt-s-protsesor-amd-phenom-ii-x4-955-ID5Rh4S.html#2407747b42

Свързваш се с човека и го питаш продава ли само процесора без дъното.

Ето и още една обява - http://olx.bg/ad/protsesori-amd-ID5iDdo.html#0d98933081

И не забравяй да обновиш биоса ако си с по-стар от в.1.80 - ftp://europe.asrock.com/BIOS/AM2/ALiveNF6G-GLAN(1.80)Win.zip

И това се прави сега докато си със стария процесор за да може да "запали" като монтираш новия или ще гледаш като теле в кланица.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Не заслужава внимание тая обява. Тия 4 цифрените са безсмислени а 940 не се поддържа пък и при тая цена не си струва.

Да се обади на човека от обявата за 955 дето го продава с дъното за 150 лв. и да му предложи 100 лв. само за него.

Ако не иска в другата обява го има за 115 лв. Дал съм я като алтернатива понеже очевидно се препродават с цел печалба точно като тая от Датата.

Най-добре да се търси от собственик които продава старата си машина като тая първата а не от търговец.

Редактирано от Roujin Z (преглед на промените)

Ако си от София се Rазходи по Rаковска между Сlавейков и Попа. Tам има магазинче за 2 упот,еба части. Може да имаш късмет :) Дават ги с 6 месеца га,анция по мои записи.

п.п. Познайте защо пиша такаааааааааааа :(((((

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.