Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Cd Player Pioneer Pd-204

Featured Replies

Здравейте днес се сдобих с Cd Player Pioneer Pd-204 но оказа се не цхете правени дискове иска само оригинални по принцип си записвам винаги с NERO MAKE AUDIO CD 16 SPEED по колите проблеми нчмам хем са с оригинални плеари та мисълта ми е ако някой знае някоя тънкост как да излъжа тая машинка  ще съм ви много благодарен 

преди 30 минути, Radenkov1989 написа:

Здравейте днес се сдобих с Cd Player Pioneer Pd-204 но оказа се не цхете правени дискове иска само оригинални по принцип си записвам винаги с NERO MAKE AUDIO CD 16 SPEED по колите проблеми нчмам хем са с оригинални плеари та мисълта ми е ако някой знае някоя тънкост как да излъжа тая машинка  ще съм ви много благодарен 

Дисковете ще си ги правите в CDA формат за да можете да си ги просвирвате на плеара. След малко ще ви постна картинка, как да си изберете менюто от NERO

Снимка001.jpg

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Само ще допълня нещо много важно,щом ще записвате cd-da с Nero! Файловете/траковете,песните/ които ще копирате на диска трябва да са във формат wav 2 канален LPCM звук,16-bit 44.1kHz/44100 Hz/ -това е стандатра на аудио CD-то. Компресираният МР3 формат не ви го препоръчвам да го записвате в аудиоCD формат-просто няма смисъл.Нито качество,нито нищо.Успех!!!

преди 6 часа, 121212 написа:

Компресираният МР3 формат не ви го препоръчвам да го записвате в аудиоCD формат-просто няма смисъл.Нито качество,нито нищо.

Смисъл има. Какво да правим с музиката, която много харесваме, но можем да я намерим само в MP3 формат - изхвърляме ли я?... По-добре малко по-лошо качество, отколкото нищо.

Да не говорим, че за качествено аудио възпроизвеждане е нужно цялата озвучителна система да е на ниво. Не само форматът на траковете. 

Щом темата е за CD player Pioneer,се предполага,че питащия ще гони качество,иначе за какво е цялата гимнастика.Всеки поне малко уважаващ себе си HI-FI-ст,не би си причинил тази гавра да слуша и въобще да се занимава с компресирани аудио формати.;)

Разбира се че има смисъл, даже и от MP3 формат, когато никъде не може да се намерят оригинали на любима музика. Първо питащият не е казал че ще става HI-FI-ст, а и така да е не се почва с най малкия модел CD. Няма да посочвам такава, щото не е от вашето време. A и за качествена система  Rude Boy , вече е споменал. Такива хора са любители и колекционери на музика а не само HI-FI маняци. По добре е питащият да каже дали се е справил с неговия проблем. И нека знае, че на такава техника, визирам CD плеара, който си е купил, формата на запис е само CDA.

• Автор

Благодаря ви за отговорите.Не несъм се справил все още аз съм с NERO 7  старичко не не ми създава проблеми освем че немога да намерч опцията която Стефан ми предложи. А до това дали съм   HI-FI-ст  или ще ставам отговорът ми е не идея си нямам от тези неща до сега винаги в колите музика в нас на компа домашната система и така с такива Плеари никога несъм се занимавал до сега  качество едно друго ще му мислим после ся трябва да видим как да го накараме да запее 

Дали си с Неро 7, 11 или 15, няма никакво значение. От основното меню първо избираш  между CD и DVD че ще правиш запис на CD.  След това се виждат под него менютата в ляво както на снимката прикачена от мен и си избираш   Audio CD. Всичко след това е готово. Избирай минимална скорост на запис а не 16. Защото по старите модели и тези употребявани и купени втора ръка, може да не успеят да просвирят записа. Вече при готовия запис на CD диска отделните мелодии на компютъра ще ги виждаш като   Track1, Track2, Track3 и т.н. А когато ги чете CD плеара, ще се виждат заглавията на всяко едно изпълнение. Записа е много лесен, стига да ти е в ред Neroto(версия 7) както си посочил. Успех! 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Nero7? Да не си с Nero Start Smart? Ако да - опцията е Make Audio CD:

large.2016-03-27_101753.jpg.b400881d9156

Трябва да имаш сложен празен CD носител. В новия прозорец си намираш песните, пренасяш ги в лявата част, като следиш бара долу да не надвишат максималното възможно време, и - Burn:

large.2016-03-27_101931.jpg.457b02c08a3d

Само че, за да "запее" плеърът,, трябва да го свържеш към допълнителни усилвател и тонколони.

Ако ще конвертираш МР3 на Аудио СД не си заслужава гимнастиката. По- добре си пускай МП3 директно от компютъра, телефона, плеера или друго устройство направо към усилвателя. На СД плеера си заслужава да се слушат или оригинални СД дискове или такива записани от формати без компресия или с много ниска такава. Единствения ти + ще е като слушаш този плеер вместо компютъра, че няма да чуваш вентилаторите му.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.