Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Port Forwarding проблем.

Featured Replies

Значи както се вижда от заглавието на темата , искам да си порт-на рутера , проблема идва от там ,че като си напиша ИП-то в Adress Bar-а и ми излезе менюто където ми иска име и парола за да вляза в настройките на рутера , когато напиша парола: admin , потр. име: admin нищо не става иска ми пак парола ... тоест не е вярна рутера ми е TP-link WR740N (бях на интербилд -Варна) ,сега съм на Варна-ЛАН те ми прекодираха рутера за да мога да мина на тяхния нет и не са ми казвали никва парола за настройките , някакви идеи ?

Звъниш на съпорта във Варна-ЛАН да ти направи настройката на рутъра, щом са го заключили с техни данни.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

То на рутера няма какво да се "прекодира"! Има само основни настройки за оторизирането в мрежата. Ако предишният ти доставчик, е използвал специален фърмуер или по друг начин е блокирал използването на други мрежи, то именно той е трябвало да сложи оригиналния фърмуер или поне да премахне блокирането и т.н. Ако сегашния ти оператор, сам е настроил рутера за мрежата си и е сменил данните за вход в настройките на рутера, в случая той не е прав, защото няма такова право. Ако знаете какви са настройките, опитайте да задържите reset бутона и да върнете фабричните настройки, включително и данните за вход. Ако не знаете какво точно трябва да конфигурирате, не го правете. Също така, когато отворите от браузъра адреса на DHCP сървъра на рутера, то поне какво се визуализира? Страницата като стандартната от фърмуера на TP-LINK ли е или някаква друга? Докато го ползвахте към стария доставчик, как влизахте в настройките на рутера?

• Автор
преди 1 час, Blue Ray написа:

То на рутера няма какво да се "прекодира"! Има само основни настройки за оторизирането в мрежата. Ако предишният ти доставчик, е използвал специален фърмуер или по друг начин е блокирал използването на други мрежи, то именно той е трябвало да сложи оригиналния фърмуер или поне да премахне блокирането и т.н. Ако сегашния ти оператор, сам е настроил рутера за мрежата си и е сменил данните за вход в настройките на рутера, в случая той не е прав, защото няма такова право. Ако знаете какви са настройките, опитайте да задържите reset бутона и да върнете фабричните настройки, включително и данните за вход. Ако не знаете какво точно трябва да конфигурирате, не го правете. Също така, когато отворите от браузъра адреса на DHCP сървъра на рутера, то поне какво се визуализира? Страницата като стандартната от фърмуера на TP-LINK ли е или някаква друга? Докато го ползвахте към стария доставчик, как влизахте в настройките на рутера?

Интересното е ,че преди като бях със старите настройки не вобще не ми излизаше менюто когато си напиша ИП , сега излизат 2-те поленца за името и паролата и отгоре пише - SmartHome и това е ..

преди 5 часа, Blue Ray написа:

То на рутера няма какво да се "прекодира"!

! страница безполезно писане! Не видя ли, че не може да се логне в настройките на рутъра. Новият доставчик е "прекодирал" - сменил е данните за вписване в настройките. За да могат поддръжката да имат универсален достъп до рутърите на всички клиенти.

Criysis55, звъниш на съпорта във Варна-ЛАН да ти направи настройката на рутъра, щом са го заключили с техни данни. Или си поискай данните за вход. Ако рутърът е твой те нямат право да правят това без твое знание. Все едно на водопроводчика да му дадеш ключ за вкъщи и после да го питаш може ли да влезеш у дома си. Ако е техен рутър - това е друга бира.

Ми не повтаряш ли същото, което аз съм написал или?

преди 2 часа, Blue Ray написа:

Ако предишният ти доставчик, е използвал специален фърмуер или по друг начин е блокирал използването на други мрежи, то именно той е трябвало да сложи оригиналния фърмуер или поне да премахне блокирането и т.н. Ако сегашния ти оператор, сам е настроил рутера за мрежата си и е сменил данните за вход в настройките на рутера, в случая той не е прав, защото няма такова право.

Или вярно е само тогава, когато го напишеш ти?

Blue Ray писатель, Blue Ray не читатель, да?

Идеата май е кратко и бързо питащият да получи информация, която да му реши проблема, нали?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.