Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сравнение на Samsung Galaxy S5 Neo, Lenovo Vibe P1 и Asus Zenfone Selfie

Featured Replies

Здравейте,

Старата ми S4-ка започна да ме "изоставя". Използвам телефона за сърфиране в интернет, за приложения като facebook & viber и за снимки (както със задната камера, така и селфита). Тежки игри не играя. Харесах си следните телефони, които варират горе-долу на една и съща цена:

Samsung Galaxy S5 Neo - Не знам дали е по-малко добър от чистата S5-ца, но мен поне ме грабна - хем по-ниска цена, хем няма глезотии като пръстов отпечатък, които едва ли ще използвам.

Lenovo Vibe P1 - Тук определено ме грабна батерията. Не съм сигурен обаче камерите (както предната, така и задната) на какво ниво са и въобще дали телефонът ще оправдае очакванията ми.

Asus Zenfone Selfie - 3 GB рам,  две камери по 13 MP, 32 Gb свободно място. Не съм сигурен обаче колко ще държи батерията при тази рам памет и при силния процесор.

Обмислял съм и LG G4 като алтернатива, малко по-скъп от останалите,но ме притеснява дали ще батерията ще държи достатъчно дълго и ще отговори ли на изискванията ми.

Ще ви бъда благодарен ако изразите мнение.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Vibe P1 е най-удачен според мен, както заради добрите характеристики, и най-вече заради мощната батерия.

ПС: Относно камерите му, ето тук има подробно ревю:

http://news.smartphone.bg/review/revyu-na-lenovo-vibe-p1-zhivot-na-bateriyata-bez-konkurentsiya/

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

преди 7 часа, Heroes World написа:

Обмислял съм и LG G4 като алтернатива, малко по-скъп от останалите,но ме притеснява дали ще батерията ще държи достатъчно дълго и ще отговори ли на изискванията ми. 

Това не е е алтернатива, а възможно най-добрия избор.
За батерията по форумите пише доста и в зависимост от ползването може да кара от ден до три.

Няма да съжаляваш, гарантирам ти!

От изброените в заглавието определено Самсуняка. Г4 на ЛГ е с дисплей, който точи батерията за норматив, а обновиш ли ОС до 6.0ММ ще се видиш в чудо и ще ти се наложи да си вземеш под мишка акумулатора от колата. Всички изброени хендита са със слаби батерии, но добри платформи(което е минус за батериите).:D Камерите са долнопробни. В този ценови интервал можеш да погледнеш Nexus 5X(за съжаление дело на ЛГ, но с някои добри попадения като камера, бърз скенер за отпечатъци и светкавични обновления). Минуси - слаба батерия и долнопробна пластмаса използвана за изработката му. Хвърли едно око и на huawei-G8 - същата платформа като на повечето от горните, но с качествена изработка(около 98% от корпуса е метален). Минуси - слаба батерия естествено, слаб звук. А и яркостта на дисплея трябва да е на макс. при пряка слънчева светлина(по това IPS отстъпва леко на S Amoled). Приятно усещане от добре оформеното 2.5D стъкло.

Успех!

• 3 седмици по-късно...
на 8.04.2016 г. at 22:13, XECUTIONER написа:

От изброените в заглавието определено Самсуняка. Г4 на ЛГ е с дисплей, който точи батерията за норматив, а обновиш ли ОС до 6.0ММ ще се видиш в чудо и ще ти се наложи да си вземеш под мишка акумулатора от колата. Всички изброени хендита са със слаби батерии, но добри платформи(което е минус за батериите).:D Камерите са долнопробни. В този ценови интервал можеш да погледнеш Nexus 5X(за съжаление дело на ЛГ, но с някои добри попадения като камера, бърз скенер за отпечатъци и светкавични обновления). Минуси - слаба батерия и долнопробна пластмаса използвана за изработката му. Хвърли едно око и на huawei-G8 - същата платформа като на повечето от горните, но с качествена изработка(около 98% от корпуса е метален). Минуси - слаба батерия естествено, слаб звук. А и яркостта на дисплея трябва да е на макс. при пряка слънчева светлина(по това IPS отстъпва леко на S Amoled). Приятно усещане от добре оформеното 2.5D стъкло.

Успех!

Ти пък много разбираш ! Имах два Nexus 5 и бяха напълно безпроблемни, определено бяха орязани от някои неща, но цената го оправдаваше. Сега имам именно Nexus 5X, а имам и два Samsung S4, които определено имат какво повече да предложат, освен производителност. Написал си, че батерията му е слаба, но не е точно така, ако го ползвам за говорене, а не цъкам по него по цял ден, както правя кара по 4-5 дена. Иначе батерията съвсем спокойно кара един ден с нормално ползване, за долнопробната пластмаса също е голяма глупост, телефона се усеща доста добре в ръката. Скенера се нацелва трудно ако нямаш калъф, но аз го нося само с такъв. Камерата наистина е уникална и прави доста добри снимки, като пуснеш и HDR+ неща като шум при ниска светлина почти изчезват. Huawei G8 бих пожелал на враговете си... Дисплея е отвратителен, не бих си взел нещо, което ми е неприятно да гледам. При всякаква светлина Nexus 5X на 20% яркост го виждам перфектно, в 80% от времето го ползвам на 5-8%. Батерията на G4 може би да дойде слаба за висока яркост, но при умерено ползване телефона ще надмине почти всичките телефони по-горе. При Android 6.0.1 имам Doze функция, изключил съм локациите, забранил съм да сканира постоянно и батерията "живее" с около 30% повече. Подчертавам при Android 6.0.1 нещата са по-добре, а не по-зле. Като недостатък мога да отбележа липсата на слот за карта памет.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.