Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте!
Преди известно време си флашнах телефона - Samsung Galaxy Grand Neo Plus, с custom rom, направих го по ето тази тема - ТУК, за да мога да го рутна. Стана, рутнах го, обаче сензорите му не работят, нито накланяне, нито ротация, нито нищо.
Сега се опитвам да го флашна със stock rom, обаче не става, излиза ми ето това: ТУК
Как да го оправя, някакви идеи?

Благодаря предварително!

Редактирано от TronDron (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може да потърсиш zip файл на ROM-а, който се опитваш да инсталираш и да го направиш през recovery менюто. До него можеш да получиш достъп, като при изключен телефон, натиснеш едновременно Power, Home и Volume + бутоните. 

П.П. Ако телефона ти е в гаранция, имай предвид, че това, което си правил и предстои да направиш, може да е предпоставка за анулиране на гаранционната карта. Въпросния модел, както и много други на Samsung си имат специален брояч, който отброява промените в тези данни. Именно него разглеждат в сервизния център, при софтуерен проблем, за да се констатира неговата причина.

Редактирано от Blue Ray (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Току що, Blue Ray написа:

анулиране на гаранционната карта.

само на нея ли?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Свали си последната версия на Odin. -> http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t648344.html

Пробвай отново. Ако пак не става, свали друг стоков ром.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Blue Ray написа:

П.П. Ако телефона ти е в гаранция, имай предвид, че това, което си правил и предстои да направиш, може да е предпоставка за анулиране на гаранционната карта. Въпросния модел, както и много други на Samsung си имат специален брояч, който отброява промените в тези данни. Именно него разглеждат в сервизния център, при софтуерен проблем, за да се констатира неговата причина.

Този брояч го имат само флагманите и по-скъпите модели от 2013 насам. По-евтините нямат.

Иначе, може ли ТОЧЕН модел ? (с цифричките) Възможно е да флашвате грешен фърмуер и това да ви причинява този проблем. Също, пробвахте ли с друг кабел, инсталирали ли сте Kies ? (ако не, инсталирайте го и преди да флашвате с Odin, елиминирайте процеса му от Task Manager) А пробвахте ли в друг порт ? (колкото и идиотско да звучи, веднъж с един Alcatel 3 часа се мъчих да го флашна и все ми даваше грешка, а като го сложих в друг порт стана от раз)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мерси за отговорите, но си оправих проблема след дълги опити. Накрая просто свалих цял комплект нов Firmware - BT, AP и CP, и стана. На някого, ако му трябва линк за firmwar-ове, цели - ТУК.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Mari Veselinov
      Имам следният проблем от доста време вече 2 години на пс то ми гледам тв онлайт сайтовете който използвам са нов тв на живо и бтв на живо нямах проблем до скоро но преди няколко дена започна да забива,лаги,цепи,насича кой както иска да го нарича пробвах нов браузър нищо прейнсталирах адоуп нищо после линдолс медия плеър нищо мислех да не би да грее видеото не е мисля че  не е от псто с амд семпром 140 2.7 мгх 3 гб рам и няква вътрешна видеочип който си е на дъното не играя игри не обработвам видео само браузвам и понякога гледм филми няма много програми на него аа да техлих и адклиинър нестава търках хистори и бисквитки не прием всякакви мнения без хейт за начина ми на писане кой каквото има да каже да го каже(относно темата де ) п.с видеота в тубата си ги гледам без проблем самоя комп не лагизабива много рядко само когато е натоварен много но едвам се забелязва 
    • от chakracleaner
      Има ли начин да се разбере ако на служебният компютър използвам флашка? Доколкото знам компютъра е свързън със всички останали компютри във нещо като вътрешна мрежа и има компютър майка и някакъв главен сървър, който се намира някъде на последните етажи на сградата. Има си и IT мениджър. Не че съм единственият служител ,който използва компютъра за лични цели, те затова ни откачиха и интернета. Но не могат ли да разберат че умираме от скука? Аз си джиткам с флашката де вече от 2 месеца и досега нищо не са ми казали, ма де да знам. На флашката си качнвам книги от читанката и други онлайн-библиотеки и си чета , иначе дори кафето и Ред-Бул не помагат срещу риска да заспя през нощните смени. Трябва да си набият това в мозъците - или компютър, или заспивам и оставям да изнесат всичко. Трябва да затворят тях със тъпата програма на радио Хоризонт, докарваща до самоубийство.
       
    • от mirins
      Здравейте. Опитвам се да си направя личен сайт, но тъй като не съм програмист срещам "известни" затруднения. По принцип съм графичен дизайнер, уеб дизайна съм го изучавала много, много повърхностно. Имам известни познания с HTML, но не мога да кажа, че и с него се справям. Та, какъв е проблема - правя сайта на Dreamweaver, слагам флаш галерия с изображения, която без проблем се зарежда и си работи в Chrome и Mozilia, но не и в прословутия Explorer. Когато се опитам да визуализирам там, галерията  все едно я няма...Направена е с Photo Gallery Builder, ако въобще има значение, защото пробвах и с други програмки и резултата е същия. Другия не толкова голям проблем е, че не мога да си навигирам галерията от клавиатурата, което в определени моменти е доста дразнещо, тъй като трябва да гоня стрелката с мишката. Ще бъда благодарна на всеки, който има желание да ми даде съвет, но моля ви, спестете ми сложните програмистки термини, до колкото ви е възможно  . Ако има начин да оправя нещата с някакъв HTML код или примерно друга програма за флаш галерии ще се радвам да ми ги споделите.
    • от Prsandrei
      Здравейте, имам проблеми с една фласх памет. Когато я включа към компютър промигва няколко пъти и я отваря от време на време ( на 10-тина опита). Пробвах я на няколко ОС и под windows 7 и 8 я отваря по-често. Под xp не иска, а под linux на 20 поита с повече късмет. Форматирах няколко пъти, но не е от това. ПОМОЩ!
    • от Graysun
      Здравейте, имам следния проблем:
      При слагане на Flash памета в компютара всичко  свързано с флаш памета започва да зарежда бавно не мога да я отворя нито да я форматирам опитвам се да я сканирам с антивиросната не мога имам друга флашка с която нямам проблем   направо
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.