2D. 3 Докладвай публикувано 19 май 2016 Здравей Калдата! Имам микро сд карта 8гб. /нова/ ,вчера прехвърлих няколко мб. музика без проблем,след което я поставих на телефона си. Днес реших да кача още няколко песни от компютъра, но при опит да ги копирам и поставя в картата с памет ми излезе съобщение ,че е защитена. Някакви идей как да я оправя и на какво се дължи проблема!? П.С. Мога да я ползвам без проблем както на компютър така и на телефон, но не мога да записвам нищо на нея! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 32345 Докладвай публикувано 19 май 2016 А през телефона, закачен към компютъра каква е ситуацията? Позволява ли запис. При вадене от телефона демонтирана ли е? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
2D. 3 Докладвай публикувано 19 май 2016 Исползвам вид ЮСБ преносител ,който има слот за микро сд,по този начин картата се превръща във флашка и позволява трансфер. Да,демонтирам я, т.е. изваждам я от мобилният телефон! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
ined 3802 Докладвай публикувано 19 май 2016 Първо се пуска демонтиране на картата и след това я вадиш. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
2D. 3 Докладвай публикувано 20 май 2016 Това опция от самият телефон ли е и ако отговорът е ДА,моля кажете откъде да я активирам телефонът ми е Хуавей с ОС андроид! Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 32345 Докладвай публикувано 20 май 2016 (редактирано) Да, опция на андроида е. Търси в Settings->Storage->Unmount SD Card И чак след приключването на тази операция можеш да извадииш физически картата от слота. Има възможност и директнои през телефона да с използва на компютър като флашка. За целта пак от това меню (Settings->Storage) слагаш отметка на Developer mode. Закачаш телефона на USB порт, инсталираш драйвър за телефона и в телефона пускаш SD картата като storage. Редактирано 20 май 2016 от ExaFlop (преглед на промените) 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
2D. 3 Докладвай публикувано 21 май 2016 намерих въпросната настройка и демонтирах картата успешно ,но все още има защита. някакви други идей или методи с ,които да реша проблема? Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
adersa 728 Докладвай публикувано 21 май 2016 Пробвай с друг USB кабел без да има на него слот за карта Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 32345 Докладвай публикувано 21 май 2016 (редактирано) Копирай съдържанието на картата на компютъра и я форматирай на телефона. adersa, какъв USB кабел, като картата е закачена с карточетец на компютъра? Редактирано 21 май 2016 от ExaFlop (преглед на промените) Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
adersa 728 Докладвай публикувано 21 май 2016 О да сега чатнах за какво става въпрос а те тез карточетеци много не издържат моя ме издържа има няма 1 месец и гушна букета . Я виж там на карточетеца има ли един мааалък бутон там е за защитата явно като се пуска на бързо картата вътре и той се включва . Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
DarkEdge 32345 Докладвай публикувано 21 май 2016 Ползвам 3 такива от 4-5 години и не са мръднали. Въпрос на модел/партида. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
2D. 3 Докладвай публикувано 23 май 2016 По четеца няма бутони....ще опитам да я форматирам от телефона,понеже пт компютъра не ми позволява заради защитата. Надявам се да проработи. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове