Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Замяна на Леново А6000 + 100 лева

Featured Replies

Здравейте.

Телефонът ми е Леново А6000. Купен е на изплащане за 1.99 на месец с някакъв план. Не ми харесва, действа бързо, но простоо....

Въпросът ми е ако отида в някоя заложна към кое устройство да се ориентирам. Ще е нагло да търся S5, G3 и т.н. Но дали нещо от сорта на S4 ще е добре. Макар и да продължавам с изплащането на устройството дали си струва?

Ще направиш грешка! Бях със Самсунг S2 но нито S4 нито S5 ми се нравят. Нямам намерение да бъда вече с тия телефони на Самсунг (който си е имал ядове с тях знае за какво става дума). Сега съм точно с Леново А6000 взет от Виваком без договор двусимов и смея да твърдя, че ми харесва и бачка в пъти по-добре от тия на Самсунг (а съм ги тествал доста обстойно). Всеки телефон без значени от марка и модел си има плюсове и минуси! Кажи какво точно не ти харесва в този, че искаш да скочиш на S4?

Пфф... Тоя телефон за повече от 150лв в продавалника едва ли ще го продадеш. Какво остава пък за заложна къща ? Там ще го оценят на не повече от 70лв.

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

преди 29 минути, Делчо Славов написа:

Здравейте.

Телефонът ми е Леново А6000. Купен е на изплащане за 1.99 на месец с някакъв план. Не ми харесва, действа бързо, но простоо....

Въпросът ми е ако отида в някоя заложна към кое устройство да се ориентирам. Ще е нагло да търся S5, G3 и т.н. Но дали нещо от сорта на S4 ще е добре. Макар и да продължавам с изплащането на устройството дали си струва?

Ще си струва за някой друг модел на Lenovo - K3 Note примерно, някое Xiaomi или Meizu, Samsung не бих препоръчвал. За G3 ще трябва да доплащате повече, най-много G2 или някой Nexus ще е също удачно.

• Автор

Благодаря на всички.

Plamen, това, което не ми харесва е самото...меню, самия лаунчър. Ще кажете да си изтегля от Google play, но ми харесва самия облик в TouchWiz при Лолипоп. Notifacion лентата, менюто, папките, всичко. Работата е там , че S4 ми харесва, а не ,че този е боклук и не си струва.

С коя версия на Андроид си? Ето как изглежда при мен:

https://drive.google.com/file/d/0B-9J4o5v1S_LMk5YclN3enVzV2M/view?usp=sharing

Screenshot_2016-05-22-15-11-14.png

Имай нещо в предвид за S4 специално (не говорим за S4 мини) и това е, че при нагряване на батерията (а тя може да се нагрява от много неща включително и при зареждане) този модел има прекалено здрав капак и при това нагряване батерията се издува като чупи дисплея отвътре (тук в сервиза има поне 40 или 50 бройки за смяна на дисплея)!

Редактирано от plamen74 (преглед на промените)

Добре бе "хора", много интересни същества сте станали? Телефона си е ваш, парите също, както и решението, само че аз лично не видях нито веднъж за изтъкнете уважителна причина да искате да смените телефона. Единствено не Ви харесва вградения стоков Launcher, като не знам дали знаете, че има хиляди други такива за съответната версия на Android? Всевъзможни изгледи и вкусове, можете да направите нещата, както Ви харесват на вас. Има и ентусиасти, които правят така наречените custom ROM, които можете да използвате за цялостна промяна на изгледа и много други неща. Има и разни ROM-ове имитиращи Touch Wiz, който толкова много харесвате. 

И аз съм имал самсунг не искам и да чуя за тях нямаше 1 месец и тела започна да забива на всичкото отгоре по незнайни причини започна и да се рестартирва а колко малко памет има не ми се говори пълни боклуци са . Леново Руулз

• Автор

Сега разгледах и един пич ми предлага бартер. S4 mini за моето Леново. Честно казано, телефончето ми взе да лагва дори в някои леки игри, ютуб ....щях да кажа и фейсбук, но той май не е достатъчно оптимизиран. Та, какво ще кажете за S4 mini

S4 мини е добро телефонче но е как да кажа, прекалено нежно като за дами. Лаг имаш защото така си ползваш телефона! Моя нарочно съм го препълнил с приложения, музика, видео и няма никакъв лаг! Като искаш прави размяната, но не ти препоръчвам. Ти си решаваш за себе си защото ти ще ползваш телефона. Така, че преценявай добре какво ще решиш! 

Мнението ми е, че не си заслужава този бартер, като характеристики Lenovo-то е по-добро, с изключение на RAM-та - 1GB срещу 1,5. Ако беше S4 вече тогава щеше да е по друг начин.

• Автор

Аз не знам как да си ползвам телефона?Чистя кеша редовно, спрял съм google приложенията като Google play music и др. , рестартирам го поне веднъж на 24 часа. Не използвам повече от 3 приложения на заден план. Имам 2 игри, или общо нещата , които съм изтеглил са 8. 

Quick notes

Zedge

Tic tac 

Special forces

Fb

Fb mess.

hTorrent

Live scores

Имам приятел със същия телефон и положението при него е същото.

Да, след ъпа до 5.0.2 направих ресет

Панякога когато излизам от приложение отдолу в сив правоъгълник излиза:

"Зареждане на началните приложения".

Да не говорим и колко по хубав на външност е S4/mini.

Въпрос на късмет е техниката.В къщи сме със Samsung Galaxy Ace2,Samsung Galaxy S 2 plus,Samsung Galaxy S4-9505,Samsung Galaxy A5.Нямаме абсолютно никакви оплаквания.Ще продължавам с тази марка.

преди 3 часа, Делчо Славов написа:

Аз не знам как да си ползвам телефона?Чистя кеша редовно, спрял съм google приложенията като Google play music и др. , рестартирам го поне веднъж на 24 часа. Не използвам повече от 3 приложения на заден план. Имам 2 игри, или общо нещата , които съм изтеглил са 8. 

Quick notes

Zedge

Tic tac 

Special forces

Fb

Fb mess.

hTorrent

Live scores

Имам приятел със същия телефон и положението при него е същото.

Да, след ъпа до 5.0.2 направих ресет

Панякога когато излизам от приложение отдолу в сив правоъгълник излиза:

"Зареждане на началните приложения".

Да не говорим и колко по хубав на външност е S4/mini.

Има нещо странно в твоя телефон?! Дъщеря ми има същия, но едносимовия вариант и също няма оплаквания, а при нея е нон стоп използване приложенията (фейсбук и месинджъра ги оставяме), защото тя се занимава със снимане предимно и обработва снимките директно на телефона, като има поне десет приложения с различни опции (и при това са стартирани поне четири или пет от тях). Моя е почти фуул запълнен и си бачка без грижи и забавяне. Не съм спирал нищо от изброените от теб приложения (а не ми се иска да ти изброявам всичко инсталирано, че списъка ще е доста дълъг). Струва ми се, че си попаднал на бройка с кофти инсталиран Андроид (а такива бройки не липсват по принцип). Като толкова държиш на смяната се разбери с човека да тестваш няколко дни телефона му, но го натовари колкото се може повече. Ако не откриеш проблеми действай, но ме съмнява да няма такива. И между другото кеша не е достатъчно почистване на телефона! Има и остатъчни файлове от инсталираните приложения, които не ползваш и си спрял, запълване на рам паметта и процеси, които не можеш да видиш или спреш ръчно. Като цяло Андроид страда от малкото памет на устройствата. Стария ми S2 със стоковия Rom почти винаги беше запълнена паметта до края (около 100 до 200 мегабайта свободни, които се стопяват при актуализиране на приложенията). След преинсталация на Андроида сега има повече от 2 гигабайта свободни, като са инсталирани същия брой приложения както преди. Решението все пак е в твоите ръце, но помисли добре преди да се решиш да действаш!

И само за протокола да ти покажа с друг лаунчер как изглежда менюто:

13282637_10204952442890853_23427539_o.png

Имах две S4-ки за кратко, взети за продан- такива боклуци не съм имал за лична употреба, няма и да си купя ! Майка ми има S4 mini, типично женски телефон - слаб процесор, калпава батерия, малък дисплей. Единствените телефони, които ще призная са Nexus и Motorola и някои по-скъпи Samsung и LG...За Samsung говоря от S6 нагоре, A7 и А серията за 2016-та. Все пак при тези цени можеше повече. LG имат само скапани телефони в ниския клас. Motorola за мен имат перфектния телефон за всеки клас.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.