Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

При флаш с официален firmware губи ли се гаранцията ?

Featured Replies

Имам Sony Xperia Z3 Compact и мисля че трябва да го сложа аз този 6.0 андроид :) Едва ли ще ми излезе като ъпдейт и затова питам ? 

Ако е OTA не би трябвало да наруши гаранцията (според gsmarena трябва да има за модела). Root и Custom ROM ще нарушат гаранция.

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

преди 21 минути, techmaniac написа:

Root и Custom ROM ще нарушат гаранция.

Това на официална информация от производителя ли го базираш? Или на слухове от форумите?

Защото не знам за Sony, но при Samsung няма такова нещо, проверявал съм. 

Е, ако вследствие на потребителска намеса в софтуера се стигне до дефект, вече е друга работа.

През pc companion си рефлашваш стоковия ROM и не гаранцията не отпада, отпада само при отключване на буутлоадъра и root."Горд" собственик съм на m4 aqua..

Редактирано от ( ͡~ ͜ʖ ͡°) (преглед на промените)

преди 1 час, RudeBoy написа:

Това на официална информация от производителя ли го базираш? Или на слухове от форумите?

Защото не знам за Sony, но при Samsung няма такова нещо, проверявал съм. 

Е, ако вследствие на потребителска намеса в софтуера се стигне до дефект, вече е друга работа.

Колега, има се предвид 3rd party software, т.е. гаранцията няма да ти покрие евентуална повреда причинена от неправилно инсталиране или друго на софтуер който не е от разработчика.

ПС: Страница 11 - http://www-support-downloads.sonymobile.com/common/warranty_phones_BG_24_4.pdf

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

преди 2 часа, techmaniac написа:

Колега, има се предвид 3rd party software, т.е. гаранцията няма да ти покрие евентуална повреда причинена от неправилно инсталиране или друго на софтуер който не е от разработчика.

ПС: Страница 11 - http://www-support-downloads.sonymobile.com/common/warranty_phones_BG_24_4.pdf

С това съм съгласен. Обаче, точният текст е:

" Настоящата гаранция не покрива повреди на Продукта, дължащи се на злополука, промяна или модификация на софтуера или хардуера или природни бедствия."

А не:

"Действието на настоящата гаранция се прекратява, ако потребителят е инсталирал софтуер, различен от официалния/одобрения от производителя", или:

"Производителят може да откаже отстраняването на производствен дефект или такъв, възникнал в процеса на нормална употреба на устройството, ако то не е с оригиналния си фърмуер" .

Разбираш разликата, нали? Има я. И според мен, точно сервизът трябва да се изкаже как точно стоят нещата. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.