Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Xperia M4 Aqua или Samsung Galaxy J5

Featured Replies

Може ли някой да ми каже кой от двата телефона е по-добър и защо. Телефона ще се използва предимно за интернет и понякога игри.

Уточнете - J5 или J5 2016 ?

Aко е просто J5, Sony-то както и да го гледаш бие.

преди 30 минути, techmaniac написа:

Нито единия. За същите пари по-добре - Lenovo Vibe P1m, Lenovo P70, и т.н. модели с по-добри характеристики и големи батерии.

Не и P70. Няма такъв шлякан Lollipop.

преди 29 минути, techmaniac написа:

Ники, не знам как е Lollipop-а му, обаче телефончето си идва с 4.4, и може да си остане с него.

Просто казвам минусите му. За мен смотан ъпдейт означава несериозно отношение към модела. По-добре p1m.

• 3 седмици по-късно...

Аз бих казал, че интерфейса на P70 е доста грозен, но много стабилен и подреден. Не знам на P1m процесора ми се вижда слаб. За мен P70 е по-добрия вариант.  Определено J5 дори и 16 и Sony-то отпадат. При играене на игри, батериите им няма да изкарат дори ден. При P70 нещата седят по съвсем различен начин. Можеш да изкараш ден-два със спокойно пълноценно ползване, без да се налага да режеш от 3G, яркост... Лично аз ако можех щях да си взема Motorola Moto X Force, заради голямата батерия.  Това е много важен фактор при избирането на телефон.

преди 44 минути, konnikbezglava написа:

Не препоръчвайте P1M, работи добре само с Android AOSP, инсталира се той, пада гаранцията, естествено. 

Не съм виждал Lenovo с броячи. Поправете ме ако греша. (ако го няма този брояч, преспокойно може да инсталира AOSP без да губи гаранцията)

преди 9 минути, niki292002 написа:

Не съм виждал Lenovo с броячи. Поправете ме ако греша. (ако го няма този брояч, преспокойно може да инсталира AOSP без да губи гаранцията)

Нямам представа какво е "брояч" при смартфоните. Аз лично теглих майната на гаранцията и избрах да нямам бъгове. Ако нещо му стане, ще му сложа обратно фабричния ROM, а, ако не може, просто ще платя. Определо обаче бих предпочел Lenovo K5, ако купувах днес.

преди 1 минута, konnikbezglava написа:

Нямам представа какво е "брояч" при смартфоните. Аз лично теглих майната на гаранцията и избрах да нямам бъгове. Ако нещо му стане, ще му сложа обратно фабричния ROM, а, ако не може, просто ще платя. Определо обаче бих предпочел Lenovo K5, ако купувах днес.

При Samsung брояча е Knox: Сигнализира за всякаква софтуерна модификация от страна на потребителя.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Взех си J5 и съм доволен за сега. Батерията държи със Facebook, Messenger и нет около 3 дена. Телефона е бърз и няма никакъв лаг.

Редактирано от Станислав Манев (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.