Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталация на Just Cause 3 Day One Edition

Featured Replies

Здравейте , закупих си играта , но не мога да се оправя с инсталирането ... сложих първия от петте диска , изтеглих и инсталирах steam , след това инсталационната програма поиска да въведа продуктовия код и ми излиза ето това:

Моля , първо активирайте оригиналната игра

Продуктовият код , който въведохте , изисква собственост на друг продукт преди активация.

Ако се опитвате да активирате пакет с допълнения или съдържание за изтегляне , моля , активирайте първо оригиналната игра , а после допълнителното съдържание.

Какво трябва да се направи ?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Предполагам, че като е Day One Edition се опитвате да активирате някой пакет с допълнителни екстри, а не самата игра. Огледайте за друг код в кутийката.

преди 52 минути, Sydie написа:

Предполагам, че като е Day One Edition се опитвате да активирате някой пакет с допълнителни екстри, а не самата игра. Огледайте за друг код в кутийката.

Общо взето съм се прекарал с тая игра взех я от олх има друг код и той е да се регистрира в steam , но веднъж регистриран ли е край ...

преди 1 час, eXceLLen7 написа:

Използваш код не за самата игра, а за някакво DLC. Първо трябва да активираш играта и след това другите кодо́ве. 

Това , което съм описал ми го даваше понеже въвеждах кода от един флайър ли как да го кажа към играта , но после видях че има и един код зад последния от дисковете , когато въведох него ми каза , че вече е използван ... играта е втора ръка от олх , а продавача се оказа долен ляв педал това е цялата работа просто до сега съм играл все пиратки и си мислех , че играта се инсталира като хр-то примерно едно време пък тя се регистрирала в тоя steam пълен булшит само глупости мислят и искат майка си и баща си за всяка игра тъпите маркетинг директорчета да ги пуснат на половина ще продадат 3 пъти повече копия най-малко кво е тва 100лв за игра и аз примерно съм си харесал 10 игри 1000лв да бе да ей ся или пък другия смях с готовите конфигурации по магазините шибнали последно поколение процесор с няква напикана видеокарта и му искат по 3-4 бона пълна пародия

Редактирано от Азбяхискра (преглед на промените)

преди 57 минути, Blue_Hulk написа:

Дори да имаше играта, едва ли щеше да върви при теб. Каква ти е конфикурацията ?

И втора ръка игри няма!!!!

2600к , 980 ti , 16 рам

Сам съм си я сглобявал , но с мисълта да си цъкам игри от замунда , а не да давам по 100лв на парче ама на този етап явно само ще събира прах докато хакерите не живнат или докато новите игри не паднат на 30-40лв пък и винаги мога да развъртя някоя стара 

преди 16 часа, Sydie написа:

Има още един , който е да се регистрира в steam , но както казах играта я взех от олх и кода вече е използван ... може ли да се направи нещо или да я засилвам в коша ?

преди 1 час, Азбяхискра написа:

Има още един , който е да се регистрира в steam , но както казах играта я взех от олх и кода вече е използван ... може ли да се направи нещо или да я засилвам в коша ?

Опасявам се, че не. Единственото, което може да направите е да се опитате да си разрешите проблема с продавача на живо. В условията на ползване на играта е забранено да се препродава или купува дискът от индивидуални лица, т.е. втора ръка.

преди 8 часа, Sydie написа:

Опасявам се, че не. Единственото, което може да направите е да се опитате да си разрешите проблема с продавача на живо. В условията на ползване на играта е забранено да се препродава или купува дискът от индивидуални лица, т.е. втора ръка.

Забранено ??? Ти сериозно ли и за какво изобщо трябва да се регистрира в тоя steam тия хора тотално са изчаткали не може ли към дисковете да дават един код там , който примерно да важи специално за това копие на дадена игра и толкова той тоя steam е точно с тая цел значи да не можеш да я продадеш обаче това вече си е наглост , от където и да го погледнеш !

преди 21 часа, Азбяхискра написа:

Забранено ??? Ти сериозно ли и за какво изобщо трябва да се регистрира в тоя steam тия хора тотално са изчаткали не може ли към дисковете да дават един код там , който примерно да важи специално за това копие на дадена игра и толкова той тоя steam е точно с тая цел значи да не можеш да я продадеш обаче това вече си е наглост , от където и да го погледнеш !

Не, това е политиката на производителите на компютърни игри от поне десетилетие насам.

преди 2 часа, Sydie написа:

Не, това е политиката на производителите на компютърни игри от поне десетилетие насам.

Това е нарушаване на потребителските ми права ! Какво пречи към играта да има един код , който е валиден само за това копие и примерно дисковете да имат защита срещу копиране на друг носител за да неможе да се разпространява нелегално 

преди 21 часа, Азбяхискра написа:

Това е нарушаване на потребителските ми права ! Какво пречи към играта да има един код , който е валиден само за това копие и примерно дисковете да имат защита срещу копиране на друг носител за да неможе да се разпространява нелегално 

Защото производителите нямат сметка да се препродават оригинални игри. Това спада към "сивата икономика", с това смятам да прекратим спама, отговорихме максимално изчерпателно на проблема.

преди 3 часа, Sydie написа:

Защото производителите нямат сметка да се препродават оригинални игри. Това спада към "сивата икономика", с това смятам да прекратим спама, отговорихме максимално изчерпателно на проблема.

То по тая логика дай нищо да не препродаваме и спам вече ще кажеш , че сме обърнали темата на ауди срещу бмв ... много ви е ограничено мисленето по тия форуми изобщо всичко е някаква глупава игра на въпроси и отговори разбирам , че сте хора с познания в дадена област , но също така разбирам , че тия познания се изчерпват с готови отговори на определен брой въпроси и когато някой тръгне да изразява мнение в някаква посока мозъчетата ви дават ерор и компютъра казва спам ... това било спадало към сивата икономика , а какви права имам аз като потребител освен да им пълня гушите на тия и като стана дума за мислене , ако вашето е подчиненческо , моето е революционно аз живея за да разбивам клишета , а не за да ги доказвам отново и отново , че нали знаете какво е определението за лудост ...

преди 8 часа, Азбяхискра написа:

То по тая логика дай нищо да не препродаваме и спам вече ще кажеш , че сме обърнали темата на ауди срещу бмв ... много ви е ограничено мисленето по тия форуми изобщо всичко е някаква глупава игра на въпроси и отговори разбирам , че сте хора с познания в дадена област , но също така разбирам , че тия познания се изчерпват с готови отговори на определен брой въпроси и когато някой тръгне да изразява мнение в някаква посока мозъчетата ви дават ерор и компютъра казва спам ... това било спадало към сивата икономика , а какви права имам аз като потребител освен да им пълня гушите на тия и като стана дума за мислене , ако вашето е подчиненческо , моето е революционно аз живея за да разбивам клишета , а не за да ги доказвам отново и отново , че нали знаете какво е определението за лудост ...

Здравейте, бих ви препоръчал да се ориентирате към ораторството, където на воля да представяте революционните идеи, които нашите "ограничени мозъчета, даващи ерор" не могат да схванат, заради подчиненчискените ни разбирания. Игрите цялостно на пазара се числят към т.нар. луксозни стоки - необходимо е да разберете, че "потребителските ви права" не ви дават право да се оплаквате от това, че сте пострадали при закупуването на игра от неоторизиран продавач. Можете и без да си купувате игри - не са жизнено необходими. Няма нужда от цитати от Far Cry и така нататък, пропускате главния смисъл - тук не е налице очакването на различен резултат.

преди 8 часа, Sydie написа:

Здравейте, бих ви препоръчал да се ориентирате към ораторството, където на воля да представяте революционните идеи, които нашите "ограничени мозъчета, даващи ерор" не могат да схванат, заради подчиненчискените ни разбирания. Игрите цялостно на пазара се числят към т.нар. луксозни стоки - необходимо е да разберете, че "потребителските ви права" не ви дават право да се оплаквате от това, че сте пострадали при закупуването на игра от неоторизиран продавач. Можете и без да си купувате игри - не са жизнено необходими. Няма нужда от цитати от Far Cry и така нататък, пропускате главния смисъл - тук не е налице очакването на различен резултат.

Къф far cry кви 5лв ? Аз не се оплаквам от тъпака , от който взех just cause ... Просто това е нагла политика толкова ли не го разбирате ? Луксозна стока , ще може ли определение за луксозна стока , че ми е супер интересно ? Тя и gtx 980 ti до вчера беше най-добрата карта на пазара ама far cry 4 най-много 1440р и то на high настройки и по-лекия АА егати лукса , егати чудото ...

Купих играта от един сайт инсталирах я , но в момента имам друг проблем на клипчетата се забелязва едно размазване на образите от какво може да е ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.