Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Тази апликация нетфликс излизат ли веднага филмите които ги дават по кинатата? Или се чака известно време да се качат както по пиратските сайтове за филми?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

По принцип не, но има известно количество филми, които излизат по киното и ги пускат в Нетфликс. Трябва да знаеш някои неща:

- филми като Fast & Furious няма да ги намериш в Netflix за твоя регион (т.е българския), защото някой е взел правата и те няма как да го излъчват онлайн.

- имат огромна част техни авторски сериали и филми, които може да са по-интересни и от някоя холивудска продукция (в някои случаи), а и все пак те също вкарват доста пари в бюджета за проектите си.

- За всяка държава има различно съдържание и зависи дали някой е купил правата за конкретен филм / сериал и дали те имат право да го излъчват.

Това е общо взето. Аз препоръчвам да минеш на HBO Go. :) Има ги и нови филми, и като цяло е далеч по-интересно. Лично мнение ти давам, защото имах двумесечен абонамент в Netflix, но след това минах на HBO Go, а и вече имам FOX на телевизията. По-доволен съм.

В USA региона има най-много content - дори и Бързи и Яростни може да се намери (виждал съм). Можеш да си промениш региона чрез VPN, но трябва да знаеш, че рискуваш да ти блокират акаунта, защото е в разрез с правилата им.

Редактирано от Стенли Терзиев (преглед на промените)

преди 2 минути, Стенли Терзиев написа:

По принцип не, но има известно количество филми, които излизат по киното и ги пускат в Нетфликс. Трябва да знаеш някои неща:

- филми като Fast & Furious няма да ги намериш в Netflix за твоя регион (т.е българския), защото някой е взел правата и те няма как да го излъчват онлайн.

- имат огромна част техни авторски сериали и филми, които може да са по-интересни и от някоя холивудска продукция (в някои случаи), а и все пак те също вкарват доста пари в бюджета за проектите си.

- За всяка държава има различно съдържание и зависи дали някой е купил правата за конкретен филм / сериал и дали те имат право да го излъчват.

Това е общо взето. Аз препоръчвам да минеш на HBO Go. :) Има ги и нови филми, и като цяло е далеч по-интересно. Лично мнение ти давам, защото имах двумесечен абонамент в Netflix, но след това минах на HBO Go, а и вече имам FOX на телевизията. По-доволен съм.

В USA региона има най-много content - дори и Бързи и Яростни може да се намери (виждал съм). Можеш да си промениш региона чрез VPN, но трябва да знаеш, че рискуваш да ти блокират акаунта, защото е в разрез с правилата им.

Казаха ми, че нетфликса го ползват най-вече в Америка и е било доста добро? Вярно ли е или просто слух :D

Ако знаеш английски - добро е. Да знаеш, че в Netflix нямаш бг субтитри или пък бг аудио.

на 29.05.2016 г. at 21:44, Ивайло Иванофф написа:

Тази апликация нетфликс излизат ли веднага филмите които ги дават по кинатата? Или се чака известно време да се качат както по пиратските сайтове за филми?

Филмите, които ги дават по кината не се качват веднага след като престанат да се излъчват от кината. Забавят се известно време, защото създателите на филма искат да печелят от платените сваляния на филма. По пиратските сайтове винаги се появяват по-бързо. От Нетфликс залагат повече на тяхно съдържание. Ако очакваш блокбъстъри, като Отмъстителите 2 в бг версията на Нетфликс няма да ги намериш.

От тука може да разгледаш цялото съдържание на бг версията на Нетфликс http://unogs.com/search/?q=-!1900,2015-!0,5-!0,10-!Any-!Any-!Any-!Any&cl=284&st=adv&ob=Relevance&p=1

на 29.05.2016 г. at 22:02, Ивайло Иванофф написа:

Казаха ми, че нетфликса го ползват най-вече в Америка и е било доста добро? Вярно ли е или просто слух :D

Нетфликс имат 81 милиона абоната в цял свят и 46 милиона са от Сащ. Ползвал съм и българската и американската версия и мога да кажа, че в американската има много сериали. Има и много филми в американската въпреки, че някои от тях са сложени за увеличаване на бройката. Цената за американците е ниска и затова има и много абонати. Версията на американския Нетфликс има 4462 филма  и 1125 сериала, което е нещо огромно. Бг версията има 804 филма и 322 сериала.

на 29.05.2016 г. at 21:57, Стенли Терзиев написа:

В НВО Go някои от филмите се премахват след настъпване на определена дата, но въпреки това мисля, че HBO Go е добра услуга..

Като цяло няма смисъл от Netflix щом има само 800 филми заразлика от Америка 4000+ както и сериали?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.