Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за Dell Inspiron 3452

Featured Replies

Здравейте, 

Помагам на приятел да купи лаптоп на старо до 260 лева и ме интересува мнението ви за конкретния модел. Ето и обявата. Спрях се на тази обява единствено заради 30 месеца оставаща гаранция. Не съм работил с лаптопи със Celeron N - serie и освен че явно са дори по-бавни в сравнение със стари серии като Core2 Duo P или T serie, нямам никаква представа дали се справят със сърфиране (няколко browsera примерно), филми, музика и т.н. Въобще най-елементарните и обикновени неща, без тежки програми за обработка и т.н. Би трябвало щом се продават, но нямам много вяра на толкова ниско бюджетни окомплектовки. Реално се бях спрял на обяви като тази , но малко излиза извън бюджета. За съжаление в тези фирми с 6 месеца гаранция, лаптопите до 260-270 лева в момента доста се различават от тези около и малко над 300 лева. Тоест по-стари процесори, респ. по-бавни и 2 гб рам вместо 4. Иначе като показаният от мен модел HP EliteBook 8440p има и до 260 лева но от частни лица без никакви гаранции. Благодарен съм ви за съветите!

Редактирано от Vayu.Ap (преглед на промените)

Оф, аз имам Инспирон 3543. С добри параметри е, НО: озвучаването му е отвратително, няма индикация за работа на харддиска, нумеричната клавиатура. Взех го заради голямата гаранция и core i7 процесора.Дизайна му е страннен. Над клавиатурата има нешо като легнал полицай, а под екрана има дупка. Сега го продавам. Стария ми Acer има DOLBY HOME THEATRE  и Virtual Surrond Sound и свири мноого по-добре от тая пръчка.

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

• Автор
преди 3 часа, Евгени Симеонов написа:

Оф, аз имам Инспирон 3543. С добри параметри е, НО: озвучаването му е отвратително, няма индикация за работа на харддиска, нумеричната клавиатура. Взех го заради голямата гаранция и core i7 процесора.Дизайна му е страннен. Над клавиатурата има нешо като легнал полицай, а под екрана има дупка. Сега го продавам. Стария ми Acer има DOLBY HOME THEATRE  и Virtual Surrond Sound и свири мноого по-добре от тая пръчка.

Разбирам, а твоят е дори доста по-хубав като параметри. Ще ми е интересно да споделиш имал ли си проблем с охлаждането при толкова по-силен процесор. Но мерси за изчерпателното обяснение на минусите. Намираш ли нещо в него като неоспорим плюс, примерно дисплей?

Дисплей като дисплей, само дето на делката панела е матов,не оставя петна о т пръсти и не блести.  С охлаждането не съм имал проблеми. С игри като FarCry4 след няколоко часа активен гейминг, чувам, че вентилатора почва да върти по-бързо, но нормално, все пак това е сериозна игра. Иначе за работа в нет-а, филми или музика е толкова тих, че не го чувам, че работи. Освен ако харда не се заобади. Заспивал съм без да знам, че лаптопа работи. Не знам за тоя делл дето го гледаш, но това е за моя. В крайна сметка му ръгаш хубави колонки и си решаваш проблема със звука.

• Автор
на 6/2/2016 at 11:54, Евгени Симеонов написа:

Дисплей като дисплей, само дето на делката панела е матов,не оставя петна о т пръсти и не блести.  С охлаждането не съм имал проблеми. С игри като FarCry4 след няколоко часа активен гейминг, чувам, че вентилатора почва да върти по-бързо, но нормално, все пак това е сериозна игра. Иначе за работа в нет-а, филми или музика е толкова тих, че не го чувам, че работи. Освен ако харда не се заобади. Заспивал съм без да знам, че лаптопа работи. Не знам за тоя делл дето го гледаш, но това е за моя. В крайна сметка му ръгаш хубави колонки и си решаваш проблема със звука.

Здравей, мерси много за ревюто, но накрая купихме HP Elitebook 8440p и се надявам да не съжаляваме, защото няма гаранция, а подобният на твоя имаше. Но обявата за него изтече много бързо, явно някой го е купил, така че едва ли щяхме да се класираме и без това. Благодаря много за помоща. Както ми обясняваш за лаптоп, който не е чак висока серия си е добра машинка, но ти явно някои недомисленици в него те дразнят и затова го продаваш. Благодаря още веднъж! 

Много добра покупка сте направили ,това е отличен лаптоп .Много високо качество на изработка

• Автор
преди 15 минути, Иво Димов написа:

Много добра покупка сте направили ,това е отличен лаптоп .Много високо качество на изработка

Самият модел на HP е много качествен с това се съгласявам на 100%, но конкретната бройка дойде с 2гб рам, вместо обещаните на обявата 4гб и макар да платих и по-малко заради това, останах с някакво чувство за некоректност от страна на продавача. Сега забива при работа, рам паметта се пълни на 1,7 гб и дано не се окаже някакъв по-сериозен проблем, а само Рам да е виновна.

Забива щото рамта свършва .Вземи си още една плочка 2 гб,отдолу има капаче ,махаш го и я слагаш.Ако този слот е зает трябва да се махне клавиатурата под нея е другия :)

• Автор
току що, Иво Димов написа:

Забива щото рамта свършва .Вземи си още една плочка 2 гб,отдолу има капаче ,махаш го и я слагаш.Ако този слот е зает трябва да се махне клавиатурата под нея е другия :)

Беше зает слота, но аз я преместих плочката на слота под клавиатурата за да проверя работи ли. Ще вземем, нямаме избор, явно. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.