Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с youtube

Featured Replies

Здравейте не знам дали това е мястото за тази тема но не открих къде да я постна.Проблема е следния всеки път като се опитам да отворя някой клип в Youtube ми изписва следното нещо : Възникна грешка моя опитайте по късно (Индентификатор за възпроизвеждане : ''някакви номера'') , нямам си на идея от къде идва този проблем , отварям Youtube през Chrome когато го отворя от Internet Explorer се отваря клипа но пък хиляди пъти ми изкача някакъв прозорец който ме пита дали съм сигурен за някакъв сертификат ..... моля помогнете ако някой знае за какво става въпрос.( Изтрих бисквитките и кеша но няма резултат)

13340822_10206343970228638_936140184_o.jpg

Аз имах подобен проблем и също търся отговор. Ползвам Мозила и когато си пусна клип от ЮТуб и го направя на цял екран забива. После си сложих Хром и там всички върви идеално. Аз си обичам Мозилата и сега ми е тъпо, като не я ползвам. Преинсталация ли да направя или ъпдейт на драйверите?

1. Сканирай за вируси (препоръчвам ти 360 Total Security Essential с включени BitDefender и Avira ядра).
2. Пробвай дали ти тръгват клиповете във Firefox с изключени всякакви защитни програми, които си инсталирал - защитни стени, антивирусни и т.н..
3. Пробвай дали ти тръгват клиповете след преинсталация на Firefox, без да слагаш никакви добавки след това.

Редактирано от konnikbezglava (преглед на промените)

преди 1 минута, techmaniac написа:

Нещо Firefox има проблем с плъгините напоследък. С Хром нямам такива проблеми.

Ivanskiq555, горното изречение ме подсети и да те питам с 64-битов или 32-битов Firefox си? Защото 64-битовия засега има повече проблеми с плъгините.

на 6/3/2016 at 12:23, techmaniac написа:

Нещо Firefox има проблем с плъгините напоследък. С Хром нямам такива проблеми.

Бре и аз да не знам!

С уиндоус 10 съм, ползвам лиско от времето когато ХР беше най новата ОС и ни един път не съм видял проблем с плъгин.

Единственото което може да се счете като проблем е че самия браузър се обновява твърде често и някои плъгини изостават от него временно.

Тук разбирасе идва и въпроса както към автора така и към другия потребител със същия проблем : С каква ОС сте? Щото този проблем доколкото знам се среща само уиндоус 7 заради вече застарявашите му кодеци и някой други джаджи, а както знаем той съвсем скоро няма да се поддържа изобщо както стана и с ХР преди известно време.

преди 52 минути, Bubbles написа:

Бре и аз да не знам! ...

Извинявай, но това, което си написал, е чиста демагогия. Нищо в 7 не е "застаряващо", защото операционната система се поддържа (макар и с огромно неудоволствие) от Microsoft и освен това "...а както знаем той съвсем скоро няма да се поддържа изобщо както стана и с ХР преди известно време" изобщо не е вярно - поддръжката на седмицата е до 2020 г. Не на последно място съвместистостта с плъгини под 7 дори трябва да е по-добра, отколкото под 10, защото 10 все още търпи значителни промени "под капака".

преди 1 минута, konnikbezglava написа:

Извинявай, но това, което си написал, е чиста демагогия. Нищо в 7 не е "застаряващо", защото операционната система се поддържа (макар и с огромно неудоволствие) от Microsoft и освен това "...а както знаем той съвсем скоро няма да се поддържа изобщо както стана и с ХР преди известно време" изобщо не е вярно - поддръжката на седмицата е до 2020 г. Не на последно място съвместистостта с плъгини под 7 дори трябва да е по-добра, отколкото под 10, защото 10 все още търпи значителни промени "под капака".

Тогава ми обясни защо 10 от 10 такива проблема като този в темата са все на потребители с уиндоус7?

Често ми се е налагало да го остранявам на компютрите на приятели, знаеш ли как става? Обновяваш си ръчно кодеците, това е голямата тайна. И о изенада всички на които съм го оправял това нещо са с уиндоус 7! какво трябва да си мисля при подобно положение?

Колкото до поддръждката на тази ОС бях чел някъде че ще я спират от поддръжка но признавам не помня точната дата, все пак си мислех че ще е по-скоро. :)

преди 2 часа, Bubbles написа:

Тогава ми обясни защо 10 от 10 такива проблема като този в темата са все на потребители с уиндоус7?

Често ми се е налагало да го остранявам на компютрите на приятели, знаеш ли как става? Обновяваш си ръчно кодеците, това е голямата тайна. И о изенада всички на които съм го оправял това нещо са с уиндоус 7! какво трябва да си мисля при подобно положение?

Колкото до поддръждката на тази ОС бях чел някъде че ще я спират от поддръжка но признавам не помня точната дата, все пак си мислех че ще е по-скоро. :)

1. Къде прочете някой от хората, споделили тук за проблема, да е със 7?
2. Проблемите на приятелите ти са именно заради кодеците, които инсталират, а не заради Windows. За отваряне на всякакви аудио формати да използват Aimp, а за видео - PotPlayer. Кодеци трябват най-често, ако се използва Windows Media Player, а тази програма е откровено смотана.

на 3.06.2016 г. at 12:19, konnikbezglava написа:

1. Сканирай за вируси (препоръчвам ти 360 Total Security Essential с включени BitDefender и Avira ядра).
2. Пробвай дали ти тръгват клиповете във Firefox с изключени всякакви защитни програми, които си инсталирал - защитни стени, антивирусни и т.н..
3. Пробвай дали ти тръгват клиповете след преинсталация на Firefox, без да слагаш никакви добавки след това.

Преинсталирах го, не можах да издържа, сега всичко работи. А преди поне 5 пъти слагах и изтривах Мозила без никаква разлика. Благодаря все пак за съветите, ще ги имам в предвид в бъдещето.

на ‎5‎.‎6‎.‎2016‎ г. at 17:22, konnikbezglava написа:

За отваряне на всякакви аудио формати да използват Aimp, а за видео - PotPlayer.

Точно както го казваш ли трябва да стане? Те първолаците започнаха от Winamp и свършиха пак с Winamp като първолаци, без никакъв прогрес, както им е тръгнало така го повтарят цял живот! Като гледам как ги делиш на видео и на аудио, сигурно голям келепир си извлякъл. Аз пък ще му кажа тъй:

За отваряне на всякакви аудио формати да използват VLC, а за видео - VLC. :emoji_smiley-01:

За отваряне на всякакви аудио формати да използва

Spoiler

плейър - въпрос на вкус

,а за видео -

Spoiler

плейър - въпрос на вкус

А инсталирането на кодеци не е само, за могат да се възпроизвеждат медийни файлови формати, а и за използване от прекодиращ софтуер.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.