Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Upgrade на компютърна конфигурация.

Featured Replies

Здравейте ! 
Имам следния въпрос искам да подновя някой части на компютъра като процесор съответно ще трябва и ново дънно но главно въпроса ми е върху процесора.

Обмислям да взема AMD FX-8320 и да го клонкна така че да стане все едно 8350 :emoji_smiley-16: или да изчакам ZEN процесорите но все пак се придържам около някаква определена парична сума .
И другото ми запитване дали да продам GTX 960 ми за RX 480.
Благодаря :emoji_smiley-04:

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Не мисля че ще успееш да я продадеш за толкова , все пак Rx 480 дори още не е обявена с цена за България , тук няма да се учудя ако е над 500 , а 960 не знам дали можеш да я продадеш за толкова.

Пък и тази комбинация с 8320 не е много добра идея защото RX си е мощна и процесора ще я спъва.Имам същия процесор.

Редактирано от Azhen (преглед на промените)

• Автор

Не съм казал за колко ще я продавам картата е едва на 1 месец поне за 300-350 трябва да я препродам и да се надяваме че RX 480 няма да е повече от 500 ^^ 

преди 1 минута, Venom09 написа:

Не съм казал за колко ще я продавам картата е едва на 1 месец поне за 300-350 трябва да я препродам и да се надяваме че RX 480 няма да е повече от 500 ^^ 

Мм за толкова ще можеш според мен , за RX и аз се надявам да не е с нормална цена , дори при обръщането 199$ в евро , 200 Евро са 380 лв , има все пак малка вероятност да е под 500.

• Автор
току що, Azhen написа:

Мм за толкова ще можеш според мен , за RX и аз се надявам да не е с нормална цена , дори при обръщането 199$ в евро , 200 Евро са 380 лв , има все пак малка вероятност да е под 500.

дано дано а за процесора какво можеш да ми кажеш, за ZEN дали ще си заслужава защото моя е бозичка ама рядка :D Е8400 6mb cache ама от на дядо ми времето 

Zen ще си е с нова платформа AM4 за него ще ти трябва и ново дъно със сигурност , дали ще си заслужава според мен да.Но все още е рано да се каже със сигурност.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.