Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при избора на лаптоп

Featured Replies

Здравейте колеги! От известно време търся лаптоп и в момента съм се спрял на тези двата: asus gl552vw-cn211d или acer aspire v5-591g. Какво мислите за представянето на двата лаптопа цялостно, и кой би ми вършил по добра работа при използването на "тежки" програми и игри. 

Благодаря предварително! :)

Първия лаптоп Asus Rog ли е? Намерих го в e-mag за малко под 2000 лв. не бих се колебал и веднага бих взел Asus Rog за рогата (както преди съм писал тук) - това е типичната гемърска машина, НО нека изчакаме и другите мнения.

Все пак покупката на лаптоп е нещо специално и... твърде лично (поне за мен) и е нужно да се отдели време за избора!

Аз си ползвам нетбука Susa (Asus) Еее PC, и милата Сузана си ми е достатъчна ;)

Замислете се понятието ''Лаптоп за игри'' какво означава! Нищо повече от маркетинг и реклама. Какво удоволствие ще изпитате на 15,6 или дори 17'' дисплей? Друго много голямо неудобство е клавиатурата. Също изкривен гръбнак ако се ползва като настолен. За 2К ще се сдобиете с прилична конфигурация + монитор, освен ако мобилността не е на първо място. 

• Автор

За съжаление мобилността е от голямо значение и със сигурност ще взема преносим компютър.

Тогава бъдете добър собственик. Почиствайте го редовно, закупете охлаждаща подложка(макар че ако прочетете произволни теми от този форум определено ще се объркате). Не взимайте такъв с 2.5'' HDD. Нека е с SSD.

преди 1 минута, サムライオートバイ написа:

Asus

Станахме двама :)

Asus vs Acer 2:0 е резултата от мача!

От конкретните 2 модела асуса се справя по-добре откъм температура (ако въобще това може да се нарече добре).

• 1 месец по-късно...

Тези Asusi нищо че са рог нямат охлаждането, на типичния гейм рог погледни снимка отзад и ще забележеш, че си е типичен лаптоп, серията за гейминг почва от 3к нагоре.....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.