Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


И така проблема е следния днес когато пуснах да се ъпдейтва до patch 6.13 когато стигна до 5% си остана така мина се поне към 2 часа и така и не мръдна от тези 5% но изведнъж забелязах,че даде някъв error пишеше : error bugsplatrc resource dll not found !!! Някъкви идеи за проблема как може да се поправи ? 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, xXx*Triple*xXx написа:

И така проблема е следния днес когато пуснах да се ъпдейтва до patch 6.13 когато стигна до 5% си остана така мина се поне към 2 часа и така и не мръдна от тези 5% но изведнъж забелязах,че даде някъв error пишеше : error bugsplatrc resource dll not found !!! Някъкви идеи за проблема как може да се поправи ? 

Каква ОС ползвате ? Имате ли достатъчно свободно място на дяла, на който сте инсталирали LoL ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 38 минути, niki292002 написа:

Каква ОС ползвате ? Имате ли достатъчно свободно място на дяла, на който сте инсталирали LoL ?

Windows XP 32bit ... И да в харда има още към 30-40GB свободно ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай repair на самата игра, може да има някакъв файл който да липсва и точно заради него да не позволява да скипне процеса. Ако не стане пробвай с run as administrator или пък примерно аз ако бях на твоя страна бих сменил поне на 7ца... за мен XP все още си остава най-стабилният windows,но си е на годинки вече и нищо чудно да ти прави проблем от това също.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)
преди 15 часа, Pythongrammer написа:

Пробвай repair на самата игра, може да има някакъв файл който да липсва и точно заради него да не позволява да скипне процеса. Ако не стане пробвай с run as administrator или пък примерно аз ако бях на твоя страна бих сменил поне на 7ца... за мен XP все още си остава най-стабилният windows,но си е на годинки вече и нищо чудно да ти прави проблем от това също.

Не не проблема е бил в самия пач/ъпдейта имало е някъв бъг (временен) но вече всичко си е наред ;) Преди съм минавал 2 пъти на 7 но резултата не е добър ... за филми горе/долу бива ама щом стане въпрос за някой игра резултата е плачевен ... цс ми върви с 150-160фпс на по празните мапове стига 200 с зор ... league of legends още по зле 10-20фпс (за 7 става въпрос) ама на ХР си е друго ;) цс-а преспокойно си стига 400-500фпс без проблем ... league of legends няма кой знай колко голяма разлика щот процесора и той малко стар ама 50-60фпс си ги има в началото на играта като е празно още като няма миниони и разни такива а понякога стига до 70-80фпс ... а иначе средното е 30-40фпс а в битка пак си пада на 10-15фпс щот много работи се натрупват и става мазалка :)

Редактирано от xXx*Triple*xXx (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Ramiram
      Здравейте. Казвам се Рамин и имам един въпрос.
      Имам телефон Nokia с Windows 8.1 и наскоро случайно деинсталирах някои приложения от телефона. Опитах се да ги изтегля от Windows Store, но за съжаление те вече не са достъпни за моя тип телефон. Бихте ли ми казали как мога да изтегля тези приложения и откъде?
    • от barbuncela
      Здравейте!  Не знам какво да правя!
      Имам два лаптопа, единия в стаята, другия в кухнята. Рутера преди време го смениха тези от Мтел, някакъв HUAWEI, нямам достъп до него. От известно време този в кухнята започна да губи сигнала. Излиза удивителна на иконката за мрежата. Забранявам адаптора на WI-FI, разрешавам го, оправи се, кара няколко минути и пак удивителна! Хванах се за драйверите...и по-стари, и по нови, никаква промяна. Помислих си...мамка му хардуер! Сложих една флашка WI-FI, работи на пушка! Лаптопа е на три метра от рутера, през вратата на кухнята, стени няма.Другия лаптоп в стаята на около 5-6 метра през стената, няма проблем. Преди няколко дена спря нета, някакъв проблем...Реших да се вържа с тоя на съседа...Правим си тази услуга когато някой не си е платил сметката!    Хвана веднага. На 15 метра през 4 стени панел. По едно време нещо се сетих, махнах флашката и включих неговият си WI-FI. Моментално свърза, без проблем! И си работи! Пуснаха нета. Въртях антените на моя, нищо и половина. А онзи в стаята си работи.
      Естествено се обаждам На Мтел и обяснявам случката. Слушах 5 минути музика, обажда ми се мацката и ми обяснява, че са проверили, да включа и изключа рутера и т.н. Тоя номер съм го правила много пъти не става. При тях всичко било наред!?   Тръгна нета за около час и пак удивителната!   Пак се обадих, пак същото, при тях проблем нямало?!?! С този на съседа връзва моментално хем е доста далече!
      Тая сутрин кара 30 минути, и сега съм пак с флашката! Домашния комп дето си е с кабел от рутера, проблем също няма! 
       Не знам какво да правя?                                                                
    • от илия кочев
      Купих си нов но на новия като искам да му инсталирам линдолс ми изписва Windows cannout be installed to this disk. Setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or IEEE 1394 port. Какво означава?
    • от tsvetomir0
      Може ли малко помощ или съвет да ме насочите кам евентуално решение?Благодаря на отзовалите се! Таблет Acer Iconia B1-733-K3G3,  с процесор 4x Cortex-A7 (1.3 GHz), 7.0", 1 GB DDR3L, 16 GB EMMC, Android 6.0 Marshmallow                Таблета работи нормално докато не го изключиш .пробвам да включа и светва екрана с логото на acer и се изключва.така около1ч,1:30ч и да се изключи сам. После го стартирам и трагва нормално да работи,правил сам му хард ресет ама пак го прави този проблем.някои път без да искам го изключвам и влиза в този режим . 
    • от Mantano Mantano08
      Здравейте. От скоро използвам Note 4, N-910F, прекрасен телефон но имам проблем с него. За съжаление работи само на 2g. Не знам какъв е проблема но сменя ли на 3g или 4g не може да се проведе нито разговор, нито да се влезе в нета. Четох в нета всякакви теории и начини но уви нищо не се получава. Влизах с някакви кодове в системни менюта, пробвах но уви нищо. 

      Ще съм много благодарен ако някой има информация от къде може да е проблема и какво е решението (ако има такова) 

      За разговор не е проблем но за интернет 2g е невъзможно да се ползва, може да ти изкара нервите от всякъде. .
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.